Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎26-01-2012
Soluţie acceptată

Buton Wi-Fi dezactivat iPhone 4S

Salutare,
Aseara, in timp ce foloseam telefonul, acesta fiind conectat la reteaua WiFi de acasa, am observat ca s-a deconectat de la aceasta. Am restartat routerul, nu s-a reconectat. Am incercat atunci sa intru in setari si sa repornesc wi-fi-ul din telefon dar surpriza, butonul de wi-fi este dezactivat. Nu in sensul ca este setat pe "oprit" ci este inactiv, gri, nu se poate misca. Am cautat pe net si am descoperit pe forumurile Apple o groaza de utilizatori cu aecasta problema. Am urmat pasii pe care unii useri spuneau ca i-au facut sa rezolve aceasta problema: reset network settings, reset telefon, descarcare completa si reincarcare, testare cu alte retele wi fi (desi nu se poate comuta on/off ..), nu ramane decat sa dau un restore complet. Revin cu informatii diseara iar daca nu se rezolva il voi preda intr-o reprezentanta Vodafone pentru a fi dus in service (si eventual schimbat). Sunt la al doilea aparat schimbat deja....

(iPhone 4S 16 GB).

 

Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Re: Buton Wi-Fi dezactivat iPhone 4S

Buna Mirq13,

 

 

Iti multumim pentru informatiile impartasite, sunt de mare folos pentru toti utilizatori acestei comunitati. Aceleasi recomandari le-am fi oferit si noi in cazul in care nu te-ai fi descurcat.

 

Se vede ca esti un utilizator experimentat. Emoticon fericit

 

 

Roxana

Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎26-01-2012

Re: Buton Wi-Fi dezactivat iPhone 4S

Buna dimineata,
Revin cu update: - aseara in timp ce ma indreptam spre casa, am lasat telefonul in suportul de parbriz. M-am gandit ca una din solutiile oferite de unii utilizatori era racirea aparatului (desi in cazul meu nu era vorba de o supraincalzire, utilizandu-l in mod normal). Am pornit aerul conditionat si l-am directionat catre parbriz astfel incat fluxul de aer sa ajunga si la telefon.

Dupa aproximativ 2-3 minute am luat telefonul din suport (se racise intr-adevar) si am intrat din nou in setari/wi-fi.

Bineinteles nu era nici o schimbare. Am zis totusi sa il repornesc, lucru pe care l-am facut tinand butonul de power si butonul principal apasate cateva secunde.
Dupa repornire (desi initial am incercat de cateva ori aceasta varianta) butonul a aparut activ. Am pornit wi-fi-ul si a mers. Odata ajuns acasa s-a conectat la retea, am testat repornind telefonul si wi-fi-ul de cateva ori si problema nu a mai aparut.
Nu stiu daca a fost o coincidenta si/sau daca problema o sa mai apara...
Poate ii vor fi cuiva de ajutor aceste informatii...

 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012
0

Re: Buton Wi-Fi dezactivat iPhone 4S

Salutare Mirq13,

 

 

Ma bucur ca problema descrisa a fost remediata. Emoticon foarte fericit

 

In cazul in care intampini dificultati in continuare iti recomand trimiterea telefonului intr-un service autorizat pentru expertiza. Predarea terminalului se face in orice reprezentanta Vodafone, pe baza certificatului de garantie si a facturii fiscale, unde colegii mei te vor ajuta cu preluarea si trimiterea acestuia in service.

 

 

O zi frumoasa sa ai!

Roxana