Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 52
Înregistrat: ‎07-08-2013
0

Dungi ecran

Salutări! Am o problemă cu un iPhone 6 plus, și anume:îmi apar câteva dungi albe pe display în partea de sus, mi se ”preling” ca să zic așa, deoarece parcă aș trage bara de notificări ca să văd ce am primit..și mi se blochează touch-ul, nu mai răspunde la comenzi, și, la un moment, când are el chef, funcționează o perioadă toch-ul și după aia, mort! Nu a avut contact cu apa sau să fie umblat in el. Ce poate să aibe?. Menționez faptul că este incă in garanție si nu știu dacă îmi pot face ceva cei de la service de la Regenersis...sau, dacă asigurarea acoperă incidente de natură funcțională...Mulțumesc!

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Dungi ecran

Salut, TuDy23!


Imi prezint scuze ca iti raspundem abia acum. Problema a aparut cel mai probabil, in urma unui accident cu telefonul. Iti recomand oricum, trimiterea in service, unde, daca vina apartine producatorului, va fi inlocuit, insa daca va fi identificat defectul ca fiind cauzat de catre tine, reparatia va fi efectuata contracost si vei fi contactat in acest sens inainte de a se face aceasta. Cai ai facut intre timp?

Tudor

Vodafone
Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 52
Înregistrat: ‎07-08-2013

Re: Dungi ecran

Salut, Tudor! Între timp am fost cu telefonul în service și mi-a fost schimbată unitatea cu alta. Mulțumesc oricum pentru răspuns!