Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎04-02-2013
0

Garantie iPhone 5 - Regenersis

Buna ziua, 

 

In data de 12-08-2014, un reprezentant al societatii noastre a predat telefonul iPhone 5 la Vodafone Bacau, in vederea repararii unor defecte ce au fost constatate. Telefonul a fost achizitionat in data de 26-02-2013, pentru abnamentul 0743524549.

 

Defectele sunt urmatoarele:

 

1. Butonul de inchis deschis nu mai functioneaza corect, in sensul ca necesita o apasare ferma pentru a-l actiona;

2. A aparut o pata galbena pe ecran, in partea dreapta sus, pata ce devine cu mult mai vizibila si deranjanta atunci cand telefonul se incinge foarte tare;

3. Bateria tine foarte putin (mai putin de 8 ore), iar cand ajunge la 20%, scade in spre zero in mai putin de 10 minute.

 

Conform fisei de reparatie (345795VOD), am accesat site-ul regenersis, afland astazi ca statusul acestuia este "calculare cost completa", sunand apoi la numarul de contact.

 

Am fost informat de faptul ca senzorul de umiditate al telefonului este rosu si ca un cost al raparatiei telefonului este cu putin peste 1000 ron.

 

Cu toate acestea, as vrea sa precizez ca telefonul nu a avut contact cu materiale lichide. Nu vreau sa fiu de rea credinta, lasand faptul ca multe persoane nu au fost multumite de calitatea service-ului regenersis, dar consider ca unele defecte pe care le-am mentionat mai sus nu ar avea legatura cu umiditatea, chiar daca acest lucru ar fi adevarat iar aducerea in discutie a acestui senzor si desfintarea garantiei(asa cum am fost informat) imi pare mai mult a fi un pretext.

 

Va multumesc pentru intelegere si speram la o alta rezolvare a acestei situatii neplacute.

 

O saptamana usoara !

 

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012
0

Re: Garantie iPhone 5 - Regenersis

Salut, alexmocanu!

 

Am primit informatii privind trimiterea telefonului in service. In raportul de service este specificat faptul ca aparatul prezinta urme de contact cu lichid, asa cum se poate vedea in poza de mai jos:

 

345795VOD.JPG

 

Garantia produsului a fost anulata in conformitate cu condiitile de acordare a garantiei stipulate de catre producator in Certificatul de Garantie, produsul putand fi reparat, la solicitarea ta, contra cost, in conditii de post garantie.

 

Informatiile de mai sus au fost specificate in raportul de service pe care ti l-am trimis prin mesaj privat.

Multumesc,
Adrian