Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-08-2015
0

Probleme Iphone 6 Garantie Regenersis

Buna ziua, am predat un iphone 6 in garantie pentru problema camerei frontale deplasate, cei de la service Regeneresis au primit telefonul si l-au reasamblat....eu din cunostiintele mele telefoanele iphone(am mai avut si alte modele de iphone si toate au fost inlocuite cu un alt aparat) daca au probleme se remediaza prin swap cu alt telefon refurbished si in niciuncaz nu il desfac si il repara + camera frontala tot se vedea ca era deplasata. Am trimis telefonul inapoi pe motiv ca a fost reasamblat si camera frontala tot deplasata este. Astept un raspuns din partea dvs, ca sa stiu daca se poate remedia problema pe calea amiabila sau nu,

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: Probleme Iphone 6 Garantie Regenersis

Salut, AndreiG2015!

Pentru aceasta situatie sunt necesare verificari suplimentare, prin urmare iti recomand sa ne contactezi prin canalul de chat, disponibil pe orice pagina Vodafone.

Multumesc,
Ana

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-08-2015
0

Re: Probleme Iphone 6 Garantie Regenersis

Am incercat dar imi spune : " Poți lua legătura cu noi online pe mail sau Forum, ori telefonic la *222. Momentan, serviciul de chat nu este disponibil pentru categoria ta de client." 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎24-08-2015
0

Re: Probleme Iphone 6 Garantie Regenersis

Am reusit in final sa inlocuiesc telefonul, dupa 2 saptamani de stres cu cei de la regenersis unde am fost mintit ba ca ei repara dar nu cu piese originale ci cu unele de foarte buna calitate...nu stiu ce inseamna asta, ba ca ei sunt service autorizat...etc. Am facut plangere la apple ca sa aflu ca serviceul Regenersis nu este service autorizat Apple deci atentie unde duceti telefonul mai ales cu cei de la regenersis.