Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-11-2012
0

Probleme iphone 6 plus + Regenersis (Bucharest) SRL, AMATORÍSM....

[ Editat ]
Problema a inceput cu telefonul iphone 6 plus cumparat pe 24.11.2014. In data de 5 august 2015  a fost trimis in garantie deoarece camera spate nu focaliza (problema semanalata si de catre compania mama APPLE). In urma verificarii am primit un telefon nou, asa am crezut, dar din cele citite pe forumuri am inteles ca este refurbished. De aici au inceput problemele: blocare ecran, aici as face o paranteza cu tot ce inseamna blocare ecran, de la nu mai putea raspunde apulurilor pana la blocarea in modul sleep, pierdere semnal voce&date mobile (de mai multe ori pe zi).
    Am trimis telefonul in service si dupa inregistrarea din data de 8.10.2015 a fost necesar sa sun eu la dansii (19 octombrie) sa vad in ce stadiu este reparatia telefonul si am aflat ca nu au putut umbla pentru ca nu aveam dezactivat "find my iphone". Nu am fost instiintat ca trebuie sa dezactivez inainte sa fie trimis (telefonul a fost trimis deschis/blocat ecran pentru ca nu raspundea la nicio comanda). Nu consider ca este o dovada de profesionalim din partea lor sa astepte sa sun eu sa vad care este stadiul reparatiei. In urma apelului efectuat in data respectiva, in ciuda faptului ca am fost informat ca voi fi contactat daca nu se dezactiveaza "find my iphone", (mi-au explicat ca trebuia sa dezactivez "find my iphone") nu am fost contactat si am sunat eu din nou si am aflat ca nu, nu era dezactivata functia.
Deci... ce fel de servicii ofera clientilor ?
Ulterior au expediat telefonul cu precizarea ca "defectul nu se confirma", l-am primit marti (20 octombrie) si, surpriza, miercuri 21 octombrie s-a blocat din nou (banuiesc in modul de pornire/restartare a telefnului, acel mod cu logul apple, de culoare neagra, pe un ecran alb) a stat in acel mod timp de 4h, se incalzise si telefonul etc. Am luat-o de la capat: mers la Vodafone, completat fisa, trimis la service, timp irosit inutil din lipsa de profesionalism ( am fost privat de utilizarea lui ). Cand spun privat, ma refer ca inca putin si  se implineste o luna. Bineinteles, cand am verificat statusul reparatie, surpriza, imi scria DATE/DOCUMENTE INCMOPLETE. Ii sun si intreb de problema, nu le-a convenit ca am specificat la problema telefonului: DEFECT. Ei au nevoie de ceva concret pentru a putea scrie DEFECTUL NU SE CONFIRMA. Am incercat sa le explic ca telefonul nu se desachide, Raspunsul Doamnei; ADICA... etc puteti sa va inchipuiti restul conversatiei....
Ideea este ca un telefon nou este un telefon nou si unul refurbished este de ra..ha... Vodafone nu isi asuma nici o vina, iar service-ul nici atat. Pe fisa de reparatie scriu DEFECTUL NU SE CONFIRMA, chiar daca eu am stat cu el blocat, nu l-am putut folosi. Coincidenta sau nu, cand se blocase eram pe camp, in campanie agricola. Toate bune si frumoase! Nu mai de bine sa auzim de la ei! Hai Vodafone!!!!
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Probleme iphone 6 plus + Regenersis (Bucharest) SRL, AMATORÍSM....

Salut, ursudr!


Poti incerca sa le transmiti mai multe detalii intr-un email pe adresa ro_customercare@regenersis.com cu detaliile legate de comportamentul telefonului? Au nevoie de cat mai multe informatii spre a identifica mai repede problemele si sa revii mai apoi aici cu raspunsul acestora?

 

Tudor

Vodafone
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎27-11-2012
0

Re: Probleme iphone 6 plus + Regenersis (Bucharest) SRL, AMATORÍSM....

[ Editat ]

Dragule, nu stiu ce incerci tu sa faci, dar te asigur ca le-am explicat atat prin email cat si prin telefon cat si cu video-uri... Ma rog,problema s-a rezolvat, dar cu asigurarea, cred.

 

Per ansamblu Regenersis sunt de ra....ha.... Nu sunt un service autorizat etc etc etc.

 

Intre timp a intervenit o problema si nu imi mai pasa. 

 Zi buna tuturor!!!!

 

Ps bine ca am primit mail de aici ca sa imi aminteasca  sa vb cu asigurarea si sa le multumesc, au fost singurii cu care am putut sa am un dialog