Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 52
Înregistrat: ‎07-08-2013
0

Program monitorizare

Buna ziua!

Are cineva idee daca exista cumva vre-un program de la Vodafone care sa-ti permita sa monitorizezi un telefon care iti este furat? Am inteles ca ar fi unul, si ca este cu plata, separat de factura si separat, din cate am inteles si de iCloud.Este veridica informatia?

Multumesc!

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012

Re: Program monitorizare

Salut, TuDy23!

Cel mai probabil este vorba despre aplicatia Vodafone Protect, despre alta aplicatie sau program nu avem cunostinte.

Cateva din functiile aplicatiei sunt:

  • localizare
  • blocare
  • stergere date

Functiile de mai sus functioneaza atat timp cat aplicatia este instalata pe telefon, telefonul este aprins si are datele mobile pornite. Localizarea este aproximativa.

Mai multe informatii gasesti aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/servicii-si-aplicatii/aplicatii-si-jocuri/index.... .

Multumesc,
Ana

Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 52
Înregistrat: ‎07-08-2013
0

Re: Program monitorizare

Multumesc pentru raspuns, Ana! Din pacate, nu exista si varianta pentru IOS..Se pare ca cei cu iPhone sunt un pic" dezavantajati" ca exista doar pentru Google Play..

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Program monitorizare

Salut, TuDy23!

 

M-am interesat mai mult pe acest subiect si am testat cateva aplicatii chiar. Dintre acestea, le recomand astfel:

 

Find my iPhone, care este implicita si poate fi accesata din iCloud, dar despre care stiai deja;

Prey Project, ce ofera destul de multe functionalitati in modul gratuit;

Lookout, o aplicatie mai simpla, dar aproape la fel de buna.

 

Desigur, versiunile contracost sau cu abonament ofera si ceea ce cred ca ai tu cel mai mult nevoie. De asemenea, si autoritatile iti vor sta la dispozitie intr-o astfel de situatie, sa raportezi intotdeauna un furt.

Personal, prefer asigurarea mobila Vodafone, e mai bine sa stii ca esti intotdeauna protejat, decat sa iti faci griji cand si unde s-ar putea intampla un eveniment nefericit.

Tudor

Vodafone
Colaborator debutant
Postări: 52
Înregistrat: ‎07-08-2013
0

Re: Program monitorizare

Multumesc, Tudor pentru raspuns!

Din pacate, eu am trecut printr-un eveniment nefericit, si anume, acum 3 saptamani, la mare mi s-a furat telefonul (iPhone 6 plus). Avem contul de iCloud activ, find my iPhone, la fel, am fost la politie, am fost la procuratura si tot nu am rezolvat sa-l gasesc. Cred ca stim cu totii ca odata pierdut telefonul, este greu de gasit. Am intrat pe contul meu de iCloud si telefonul era la status "Offline". Iar vis-a-vis de asigurare, eu cu siguranta nu eram eligibil, pentru ca as fi fost incadrat in "neglijenta", si poate chiar asa era. Deci, orice aplicatie ai avea, tot nu vei gasit telefonul.Am asigurare activa pe contul meu, dar mi s-a specificat ca e pentru un alt terminal pe care eu nu-l mai am, si ca atare, am ramas cu buza umflata si cu o "gaura" in buget de 3500 lei. Plus ca, din cate am inteles, s-a promulgat o lege care prevede faptul ca nu mai ai cum sa monitorizezi un telefon, decat in cazuri speciale, deci, daca este un "simplu" furt, nu ai sanse sa ti se aprobe cererea de urmarire prin IMEI.Oricum, multumesc pentru idei, dar sunt de prisos tertele aplicatii.

O zi buna,
Tudor!