Apple

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎14-04-2015
0

iphone6 - garantie anulata dupa 2 saptamani pentru "utilizare necorespunzatoare"

Salut,

 

IPHONE6 se indoaie! Regenersis anuleaza garantia pe motiv de utilizare necorespunzatoare. Totul in numai 2 saptamani.

 

Pe data de 16 martie 2015 am cumparat un iphone6 de pe site-ul Vodafone cu prelungire de abonament. Dupa 3 zile telefonul s-a indoit in buzunar. Pe 31 martie am ajuns la reprezentanta Vodafone si am predat telefonul pentru service la Regenersis. Este pentru prima data cand trimit un telefon in service.

 

Reprezentantul Vodafone a notat pe fisa – indoire si mi-a precizat neoficial ca cel mai probabil cei de la Regenersis imi vor da altul nou in cel mult 7 zile. Accentuez faptul ca telefonul era achizitionat de 2 saptamani si era in mod evident in garantie.

 

Nu am fost contactat niciodata de catre cei de la Regenersis. Dupa 15 zile am sunat la service si am aflat ca garantia a fost anulata pe motivul utilizarii necorespunzatoare si supunerii telefonului la socuri mecanice. Costul reparatiei 1200 lei, iar constatatarea este finala. Si toata lumea stie ca iphone6 se indoaie! Mi-au precizat de asemenea ca au incercat sa ma contacteze o singura data cand am respins apelul. Nu-mi amintesc aceasta, dar chiar si asa firesc ar fi fost sa revina sau sa-mi trimita un mesaj.

 

Nu am fost de acord cu plata pentru reparatie si acum astept sa primesc telefonul inapoi dupa 2 saptamani in care practic nu s-a intamplat nimic. Ba mai mult am ramas si fara garantie dupa o luna de la achizitie.

Este o situatie foarte frustranta care probabil nu s-ar fi intamplat intr-o tara unde functioneaza serviciile cum trebuie, servicii care sunt platite odata cu achizitia telefonului. Respectul pentru cumparator este zero, iar Vodafone pretinde ca are mainile curate si imi ofera asistenta sa fac reclamatii. Mi-au oferit si o reducere de 50% la abonament, adica 12 euro. Voi incepe demersurile necesare pentru reclamatie, dar pana atunci am doar o recomandare pentru alti clienti Vodafone. Inainte sa va cumparati un telefon de la Vodafone cautati pe forumuri despre Regenersis, service-ul cu care lucreaza Vodafone si veti vedea cate probleme sunt cu ei si cate reclamatii au deja.

 

Daca s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema il rog sa-mi ofere sfaturi, daca are.

Începător
Postări: 18
Înregistrat: ‎07-03-2012
0

Re: iphone6 - garantie anulata dupa 2 saptamani pentru "utilizare necorespunzatoare"

Vezi "Garantie anulata iphone 6". Ai sa intelegi ca nu o sa rezolvi nimic pe cale amiabila cu Vodafone sau Regenersis. Strange toate documentele, inclusiv articolele prin care se face referire la indoirea iphone-ului, si fa o reclamatie la ANPC. Iti doresc multa bafta si nervi de otel.
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: iphone6 - garantie anulata dupa 2 saptamani pentru "utilizare necorespunzatoare"

Salut, silviu_pavel!

Pentru a primi informatiile necesare cu privire la situatia intampinata, te rog sa accesezi site-ul Vodafone si sa selectezi optiunea de a intra in legatura cu un operator, prin serviciul Chat online.

 

Chat online.JPG

Multumesc,
Adrian
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎19-08-2014
0

Re: iphone6 - garantie anulata dupa 2 saptamani pentru "utilizare necorespunzatoare"

Din pacate nu esti singurul cu aceasta problema. Si eu am patit exact acelasi lucru. Am cumparat telefonul din magazinul online Vodafone pe 11.02.2015. La doua luni de utilizare telefonul s-a indoit in buzunar. L-am lasat la Vodafone pentru a fi dus in service si a ajuns pe mana celor de la Regenersis. Dupa 2 zile de stat in service am fost sunat si mi s-a comunicat faptul ca telefonul nu se poate repara decat prin inlocuire, ma costa aprox 1250 lei, garantia se anuleaza dar daca voi accepta "reparatia prin inlocuire" imi vor acorda garantie 3 luni (?!?). Am intrebat clar daca e vorba de telefon NOU sau REFURBISHED, domnisoara de la call-center-ul Regenersis a spus clar ca e vorba de telefon nou. Ciudat este ca un angajat al Vodafone mi-a spus ca nu se inlocuiesc telefoanele defecte cu telefoane noi ci doar REFURBISHED. Deci cineva ori minte deliberat, ori e in nestiinta. 

Bottom line, am luat decizia de a primi telefonul inapoi. Ce vreau sa semnalez e ca mi se pare un abuz sa iti anuleze garantia. Nu am acceptat nicio reparatie. Doar o diagnosticare. O sa solicit clar o contra-expertiza la alt service autorizat . Nu vad de ce iau ei decizia sa imi anuleze garantia atata timp cat nu am acceptat nicio reparatie sau inlocuire a telefonului. Nu imi amintesc sa fi semnat un document unde sa fiu de acord cu chestia asta. Asta inseamna ca oriunde voi cere o contra-expertiza va trebui sa suport eu costurile (garantia fiind anulata de desteptii de la Regenersis). 

Chiar vreau sa imi raspunda un operator ce modalitati exista sa depun o reclamatie la Vodafone pentru ca nu o sa imi consum timp si nervi sa ma cert cu cei de la Regenersis. Cel putin domnisoarele de la call-center-ul Regenersis sunt limitate in raspunsuri (nu stiu daca e vina lor sau asa trebuie sa raspunda) si dau dovada de multa nesimtire in timpul convorbirii (raspunsuri in doi peri si oftaturi). 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: iphone6 - garantie anulata dupa 2 saptamani pentru "utilizare necorespunzatoare"

Salut, Gouryella!

 

In mometul de fata, sigur ca poti face o contra-expertiza, acest lucru ti-l recomand si eu, iar daca acel service autorizat iti da un raspuns favorabil si considera ca nu trebuia anulata, atunci Regenersis se va conforma.

 

Situatia legata de swap-uri asa a fost dintotdeauna pentru produsele Apple, se primesc produse reconditionate de catre specialistii din service, produse care au fost utilizate de alti clienti, insa au un aspect de produs nou, pentru ca au carcasa noua, cu tipla peste dispozitiv. Fiind lansat in urma cu sase luni, swap-urile ar trebuie sa fie clar de o calitate mult mai buna ca in cazul in care un client ar avea acum o problema cu un iPhone 4S si ar trebui sa primeasca un swap.

Personal, am trecut de doua ori prin aceasta situatie cu un iPhone 4 32GB si un iPhone 4S de 8GB.Ambele au necesitat service dupa un anumit timp de utilizare(18 luni la 4 si 5 luni la 4S) si am primit telefoane reconditionate, telefoane pe care le-am utilizat la fel de mult ca si pe celelalte noi si nu am simtit vreo diferenta in comportamentul acestora. 

 

Poti inregistra o reclamatie prin toate modalitatile de contact din aceasta pagina.

Tudor

Vodafone