BlackBerry

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: OS 10.3.2 - cand?

totul decurnge normal cu update-ul! l-am instalat atat pe Passport cat si pe Q10

 

Nu stiu ce sa zic cu Z10  100-1, e o serie mai ciudatica, mai am un amic cu acest model care se vaita de lipsa update-urilor

 

Sper sa iti ajunga cat mai repede

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-12-2013
0

Re: OS 10.3.2 - cand?

Inca nimic pe STL100-1. 

Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎11-12-2013
0

Re: OS 10.3.2 - cand?

Se pare ca developerii vodafone au probleme cu upgrade-ul forumului. De cateva zile nu s-a mai putut posta nimic. Legat de subiect, au trecut 2 luni de cand astept sa vina update-ul si pe STL100-1, dar, din pacate, inca nu a aparut. Atat timp cat pentru cei cu versiuni LTE a aparut, ar fi bine daca un reprezentant Vodafone ne-ar instiinta cand o sa fie disponibil si pentru versiunea STL100-1 celebrul si mult asteptatul 10.3.2? Am pus semnul intrebarii deoarece astept un raspuns concret!

Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎09-09-2012
0

Re: OS 10.3.2 - cand?

terminalele blackberry nu reprezinta o prioritate pentru companiile de telefonie. nu dezvotla aplicatii native si nici nu se grabesc pentru update-uri. din pacate androidul si ios pun stapanire pe piata, dar mai bine,deja oamenii au inceput sa caute telefoane clasice. cat de update , in primavara se anunta un update major in ceea ce vriveste revizia tehnica actualizata nevoilor si tehnologiei prezente

Highlighted
Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎11-03-2015

Re: OS 10.3.2 - cand?

Salut BogdanDorian!

 

 

Din pacate nu detinem informatii in avans cu privire la data de lansare a actualizatilor de soft pentru sistemele de operare ale telefoanelor smartphone.
Vei fi notificat prin OTA (over the air) in momentul in care va fi disponibila o actualizare pentru telefon, daca ai activata optiunea de a primi notificari in acest sens.

De regula, daca apar probleme ce sunt identificate de catre specialistii nostri pe versiunea primita de la producator, atunci intervin si anumite intarzieri. Din aceasta cauza nu anuntam in avans o data la care acesta va fi pusa la dispozitie spre descarcare, pentru a nu dezinforma in cazul in care s-au facut mai multe amanari, ce initial nu au putut fi prevazute.

 

Multumesc,

Andrei