Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
DDC
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎09-09-2015
0

Acces la operator Vodafora

Buna ziua,

 

Incerc sa ajung sa discut cu un operator Vodafone la *222 dar nu reusesc sa trec de IVR-ul Vodafone. Va rog, puteti sa imi indicati unde sa va trimit un PM sau unde sa va comunic un nr. de telefon si sa fiu sunat de un operator Vodafone.

Dragos Doncea

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Acces la operator Vodafora

Buna!

 

Andreea, ghidul nostru interactiv, este conceput in asa fel incat sa poata rezolva de la inceput majoritatea solicitarilor, insa daca nu va putea face aceasta, cum cel mai probabil este cazul tau, te va directiona catre unul dintre colegii mei de la *222 ( apel gratuit din reteaua Vodafone).

 

Spre exemplu, ii poti spune ca doresti o schimbare de numar, iar pentru ca ea nu te poate ajuta, te va transfera la un operator. Am testat si eu aceasta si a functionat. 

 

In situatia in care nu reusesti nici asa sa vorbesti cu unul dintre colegii mei, poti completa formularul de aici :https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm, iar colegii mei vor lua legatura cu tine in cel mult 4 zile lucratoare. De asemenea, este bine sa stii ca oferim suport si pe pagina noastra de Facebook, daca iti este mai usor, ne poti scrie acolo. Asteptam mesajul tau cu drag!

 

Multumesc,

Madalina

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎11-08-2017
0

Re: Acces la operator Vodafora

Buna ziua,

 

Am reincarcat o cartela de pe numarul meu prin intermediul MyVodafone, plata a fost facuta cu cardul, am primit confirmarea platii, dar au trecut mai mult de 12 ore si nu s-a primit creditul.

Precizez ca numarul reincarcat a fost scris corect.

 

Am sunat la *222 dar nu am gasit solutionare, nu am reusit nici sa iau legatura cu un operator.

Cum pot rezolva aceasta problema?

 

Multumesc

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Acces la operator Vodafora

Buna, 

 

Iti multumim pentru mesaj! Traversam o perioada mai aglomerata si din aceasta cauza se poate sa raspundem mai greu la mesaje. 

 

In situatia in care solicitarea ta mai este de actualitate, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie completand formularul de suport disponibil aici: https://goo.gl/YFVPbg, fie trimitandu-ne un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.

 

Fiecare mesaj este important pentru noi si, datorita acestui fapt, asteptam sa ne scrii. 

 

Multumesc,

Madalina

 

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎16-01-2017
0

Re: Acces la operator Vodafora

de ce nu aveti telefon ptr. reclamatii...fara andrea....!!!

 

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Acces la operator Vodafora

Buna, Mircea!

Daca doresti, poti alege sa vorbesti direct cu unul dintre colegii nostri. Pentru a fi preluat direct de catre un operator este necesar sa apelezi *555 ( apel taxabil cu 0.68 Euro/apel )

Madalina