Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎04-06-2016
0

Activare Extraoptiune 5

[ Editat ]

Buna seara!

A trebuit sa scriu aici pentru ca nu reusesc sa dau de un operator telefonic, nu pot rezolva problema cu ajutorul ghidului si nu vad nici asistenta online directa (chat, ceva).

 

Tot incerc sa activez extraoptiunea 5 si nu reusesc. Nu s-a reactivat automat asa ca am activat-o din ramura promotii (*100#). Mesaj pop-up: "etc Va fi activata in cateva minute". A trecut in jur de o ora asa ca am incercat din nou. Nu mai aparea in ramura "promotii" asa ca am accesat 6-Contul meu si i-am dat reinoire > pop-up: "O alegere buna" (ceva de genul). Tot nu s-a activat. Peste ceva timp am intrat iar in "contul meu" si am deactivat-o ca sa o reactivez din "Promotii" dar nu a mai aparut. Mai devreme am trimis sms la 321 cu textul "E05" > tot nimic. Acum am intrat aici si am activat-o si de aici. Contul online mai are 0.91 euro dar pe telefon imi apare 5.91; tot nu s-a activat. 

 

Nu m-as zgarci sa mai bag 1 euro ca sa o activez pe cea de 6 dar am mai mult decat imi trebuie la cea de 5, plus ca deja aveam 6 euro si nu iroseam 9 centi daca nu primeam acel pop-up, dupa activarea ofertei de 5 euro, care ma informa ca cererea mea a ajuns la vodafone si extraoptiunea va fi activata in cateva minute...

 

Va rog frumos sa-mi activati extraoptiunea de 5 euto, daca e posibil.

 

Multumesc anticipat!

Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎04-06-2016
0

Re: Activare Extraoptiune 5

A fost activata mai devreme. Multumesc!