Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎10-03-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

As dori sa ma fac inteles cu privire la postarile din cadrul subiectului legat de situatia prin care ai trecut.

 

Precum ti-am spus, intreaga procedura ce se urmeaza in acest moment este una care tine strict de regulamentul intern al companiei noastre. Situatia prin care un client a fost prejudiciat, din cate am inteles in postarea ta, a fost rezolvata (creditul a fost restituit). De asemenea, departamentul Frauda, fiind unul intern, nu prea apeluri din partea clientilor, deoarece urmeaza cu totul alte proceduri.

Din asta rezulta ca intreaga situatie este rezolvata conform regulamentului nostru, iar rezolutia priveste strict compania.

 

Datorita acestora, nu exista niciun numar de inregistrare pe care sa ti-l ofer avand in vedere ca intregul credit s-a restituit. Acum fiecare procedura tine doar de contractele companie-angajat si regulamentul intern.

 

Mesajul de mai sus mi-a fost trimis pe PM de catre Claudiu,de ce nu l-ai postat aici domnule moderator?Cum adica creditul mi-a fost restituit si restul tine de regulamentul intern?a avut loc o inselaciune care sper sa se termine cu ceva ani de inchisoare pentru angajatul dumneavoastra si voi dori si despagubiri

Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

Buna gameru,

 

Doresc sa te asigur de faptul ca persoana respectiva va fi sanctionata corespunzator in urma unei anchete interne si ca vom face toate demersurile necesare astfel incat situatii de genul acesta sa nu mai apara pe viitor.

 

Multumesc,

Irina.

Înţelept
Postări: 132
Înregistrat: ‎27-02-2012

Re: Angajatii fimei Vodafone

Cum adica a facut schimb de sim?

Vizitator
Postări: 7
Înregistrat: ‎10-03-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

Adica au blocat sim-ul meu si au alocat numarul altui sim

Highlighted
Specialist
Postări: 95
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

Am tot auzit pe vremuri povesti de genul acesta si  nu prea le-am dat crezare, dar vad ca se practica... Robot surprins

 

Exista vreo metoda sa te protejezi de astfel de infractiuni comise de oameni din interior (angajati sau dealeri)?

Se poate intampla si la abonamente, sa plece unu cu numaru tau? 

 

 

Care au fost concluziile  acestui caz incredibil si cum va putea fi el prevenit, d.p. Vodafone d.v. ?

Ce face Vodafone efectiv pentru preventia acestor fraude? 

Membru de bază
Postări: 237
Înregistrat: ‎16-01-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

[ Editat ]

Buna 5HT2A.


Din considerente ce ţin de politica de confidenţialitate a companiei, rezultatul unei verificări de această natură cât şi măsurile întreprinse, dacă acestea se impun, nu pot fi facute publice.

Te asigur că reclamaţia trimisă a fost adresată, respectiv soluţionată de catre persoanele in masura sa ia deciziile pe care le considera oportune pentru astfel de sesizari.

Multumesc, Mirela

Membru
Postări: 31
Înregistrat: ‎14-02-2012
0

Re: Angajatii fimei Vodafone

Buna Mirela,

 

 

Am si eu o problema "in curs de rezolvare" la Vodafone. Inainte nici macar nu am fost interesata sa intru pe forum, insa avand in vedere situatia creata, m-am vazut nevoita sa apelez la toate mijloacele posibile pentru a primi un raspuns.

 

Am citit si reclamatia adresata de gameru pentru ca mi s-a parut interesanta si am fost curioasa de modul de solutionare a problemei.

 

Se pare ca el a fost norocos prin faptul ca si-a recuperat creditul, insa nu mi se pare normal ca pentru acest caz clar de inselaciune, tocmai cel care a avut de suferit din toata povestea asta sa nu fie informat cu privire la toate detaliile despre persoana care i-a cauzat prejudiciul.

 

SAu tu consideri ca pe noi, cei afectati intr-un mod sau altul, ne intereseaza prea mult de politica voastra interna?

 

Pe mine personal ma intereseaza sa stiu toate detaliile si evident sa pot lua masuri din punct de vedere juridic, dar se pare ca Vodafone incearca evitarea acestor masuri prin "solutionarea interna". Daca angajatii Vodafone apeleaza la aceste tipuri de inselatorii, din punctul meu de vedere "promoveaza" renumele companiei pe care o reprezinta, prin urmare asupra intregii companii trebuie luate masuri, iar  masurile intreprinse la adresa angajatului  care a comis infractiunea, sincer, pe mine personal nu m-ar interesa. De altfel, mie nu imi este asignat un singur operator care sa imi rezolve problemele, ci sunt transferata de la un operator la altul de fiecare data.

 

Multumesc

 

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Angajatii fimei Vodafone

Buna dtrandafir,

 

Solicitarea ta a fost rezolvata, asa cum am specificat si in mesajul privat. Te rog sa ne confirmi in momentul in care se emite factura ca este totul in regula.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.

 

O zi frumoasa!

Multumesc,
Raluca