Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎03-08-2017
0

Aplicația my vodafone

Aplicația my Vodafone este cea mai proasta aplicație întâlnită în viata mea. Și culmea atâția oameni deștepți nu sunt în stare sa facă o aplicație sa funcționeze normal. Concursul cu cutiile este o Caterina de concurs.si pe lângă faptul ca toți cunoscuții mei ce au Vodafone așteaptă la 1 cartonaș de zile bune. Am rude ce nu le mai incarca jocul de zile bune.. Lăsați-vă de aplicații ca sunteți praf. Pana și aplicațiile altor firme mai puțin recunoscute merg impecabil... Sunteți praf
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Aplicația my vodafone

Buna,

Ne pare rau ca ai ajuns la aceasta concluzie. Te asiguram ca dezvoltatorii aplicatiei lucreaza constant la imbunatatirea aplicatiei.

Multumesc,
Madalina
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Aplicația my vodafone

De la ultimul update nu ma mai pot loga. Am android 4.4.2. Primesc mesajul ,,parola sau user incorect,,, iar daca incerc sa recuperez apare mesajul ,,serviciu indisponibil,,. Am dezinstalat si reinstalat fara niciun efect.
Moderator
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Aplicația my vodafone

Buna!

Ne pare rau pentru situatia intampinata. Departamentul tehnic lucreaza la remedierea acesteia. Momentan, te rugam sa folosesti datele de conectare pe pagina noastra, www.vodafone.ro.

 

Elena