Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Înţelept
Postări: 132
Înregistrat: ‎27-02-2012
Soluţie acceptată

Bonus 2000 minute nationale

[ Editat ]

O noua promotie: Bonus 2000


Înscrie-te în promoţie în perioada 3 august - 31 august, trimiţând un SMS gratuit cu textul bonus la numărul 789.
După trimiterea acestui SMS, la prima reîncărcare cu o valoare mai mare sau egală cu 7 Euro credit, primeşti un bonus de 50 de minute naţionale şi internaţionale pe fix și mobil/SMS-uri naţionale, valabil timp de 30 zile. Bonusul va fi dublu pentru reîncărcările efectuate online din contul MyVodafone: 100 minute naţionale şi internaţionale pe fix și mobil/SMS-uri naţionale.
Poţi primi maximum 20 de bonusuri, într-un interval maxim de 20 de luni. De exemplu, vei primi bonusul şi dacă reîncarci în prima lună a promoţiei de 20 de ori, şi dacă reîncarci o dată pe lună timp de 20 de luni.
Poţi primi maximum 2000 minute naţionale şi internaţionale pe fix și mobil/SMS-uri naţionale pentru reîncărcările online (100 minute/SMS-uri X 20 bonusuri) și maximum 1000 minute naţionale şi internaţionale pe fix și mobil/SMS-uri naţionale pentru reîncărcările făcute printr-o altă modalitate (50 minute/SMS-uri X 20 bonusuri).

Înţelept
Postări: 132
Înregistrat: ‎27-02-2012

Re: Bonus 2000 minute nationale

Destinatiile internationale eligibile sunt: retelele mobile si fixe din Italia, Spania, Marea Britanie, Franta, Germania, Portugalia, Ungaria, SUA, Canada si Israel, pe langa retelele fixe din Europa.

De-al casei
Postări: 94
Înregistrat: ‎21-03-2012

Re: Bonus 2000 minute nationale

[ Editat ]

da ! sigur compania vodafone vrea ca clientii sa mai incarce din contul de abonat

sa ma scuze ! dar cand eu incarcam 25 -30 de euro compania vodafone facea arogante

 nu mai am discount 5% pt reincarcarea din cont de abonat si nici puncte pt ele

deci nu multumesc nu mai incarc din contul meu de abonat chiar am suspendat reincarcarea

nu ti stimulezi clientii atunci ura si la gara !

Highlighted
Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012
0

Re: Bonus 2000 minute nationale

[ Editat ]

@vf_Bogdan a scris:

O noua promotie: Bonus 2000


 

pentru o mai mare credibilitate intrati AICI 

 dupa care dati click pe butonul

 

   Snap1.png

 

din pagina deschisa!

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Bonus 2000 minute nationale

Referitor la bonusul oferit posesorilor de cartela care reincarca prin myvodafone cu minim 7 euro vreau sa stiu daca, activand extraoptiunea total si plus pentru care primesti 150 minute/sms-uri nationale lunar, poti avea disponibili in luna in care incarci cu 7 euro un total de 250 de minute/sms-uri nationale intr-o luna?
Înţelept
Postări: 113
Înregistrat: ‎24-07-2012

Re: Bonus 2000 minute nationale

Buna ionita123,

 

 

 

 

Referitor la intrebarea ta, am adresat mai departe catre departamentul implicat. Voi reveni cu lamuriri in cel mai scurt timp posibil.

 

 

Multumesc,

Andra.

Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Bonus 2000 minute nationale

Buna. Iarta-ma dar nu cred ca nu stii raspunsul! Ce sa intrebi departamentul implicat???? E asa grea matematica? Pur si simplu nu inteleg de ce nu vrei sa spui ca 250 de minute/sms-uri nationale cu 6 euro pe luna!!!!!!!!!! Cele 100 le primesti pe promotie ptr ca incarci electronic din myvodafone iar celelalte 150 ptr ca ti se iau banii si le platesti ptr extraoptiunile la cartela! Crezi ca este vreun conflict in rationamentul meu de mai sus? Sau ti-ai dat seama ca va urma un val de renuntari la abonamente si/sau treceri pe cartela in masa? Oricum daca scoateti extraoptiunea plus va faultati singuri toti posesorii de cartele pe care ii tineti la mare pret fata de noi cei cu abonamente....cred ca iti dai seama ptr ca incurajarea incarcarii electronice din myvodafone nu are nici o treaba cu adevarata batalie care se da pe clientii cu cartela si carora daca le-ai injumatatit oferta va duceti de tot la vale ptr ca trec la cosmote! Stiu ca tu nu esti decat un salariat fara putere decizionala dar chiar te rog sa imi raspunzi la intrebarea de mai sus ptr ca prin raspunsul dat simt ca am deranjat punand aceasta intrebare. Ca si client vechi care am prins si timpuri mai bune la Vodafone, chiar nu m-asi bucura sa ma scoateti din promotia cu 100 minute la incarcarea electronica in mod abuziv inainte de expirarea celor 2 ani si efectuarea celor 20 de reincarcari ptr ca la expirarea cel putin a unuia din cele 2 abonamente pe care le detin - si asta cam in jumatate de an dar numai bine prin restul de timp pana la implinirea celor 2 ani pot beneficia de oferta aceasta - voi trece pe cartela ptr ca o oferta de acest gen cu 250 minute/sms-uri nationale nu e de refuzat si doar tampitii fara contract valabil vor mai sta pe abonament cu o bruma de minute nationale. Normal ar fi sa nu faceti nimic ptr a reduce minutele de care beneficiaza un posesor de cartela care incarca prin myvodafone si activeaza si o extraoptiune lunara daca chiar vreti sa castigati clienti noi si sa va refaceti cota de piata pe care ati pierdut-o! Ar fi o miscare geniala pot spune, sa oferi astfel de avantaje unui client fara a majora oferta propriuzisa pe extraoptiuni. Si atunci iarasi revin si afirm : de ce nu imi poti spune ce te-am intrebat??? Era sa uit: la abonati pe cand astfel de avantaje? Ca doar si ei platesc lunar facturi ba chiar le platesc in cadrul unui contract care va ofera siguranta incasarii banilor. Sau ne considerati fraieri ptr ca am fost atat de prosti sa semnam un contract prin care ne obligam sa va platim pe un anumit termen factura cu certitudine fata de un cartelar si oricum fiind prinsi intr-un contract cu vodafone nu mai meritam sa va bateti capul cu noi? Ei bine, daca e asa si se pare ca e chiar asa, ne vom destepta unul cate unul pe masura expirarii contractelor si vom lua masuri in consecinta iar Vodafone va deveni cea mai tare retea de cartelari conform obiectivelor politicii voastre! O zi buna iti doresc!
Înţelept
Postări: 113
Înregistrat: ‎24-07-2012

Re: Bonus 2000 minute nationale

Buna ionita123,

 


Motivul pentru care nu am postat un raspuns a fost acela de a nu oferi inca o informatie care nu a fost validata de catre echipa care se ocupa de proiectele promotionale. Fiind vorba despre doua promotii diferite, trebuie sa ne asiguram de faptul ca bonusurile se pot cumula. Suntem aici cu scopul a oferi raspunsuri corecte si complete, pentru a evita eventuale neplaceri cauzate clientilor.

Te rugam, de asemenea, sa pastrezi un limbaj adecvat, care sa nu cuprinda insulte adresate altor utilizatori sau moderatorilor.

 

Multumesc,

Andra

 

 

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎25-07-2012

Re: Bonus 2000 minute nationale

Prfietene, nu uita ca este doar un moderator de forum si nu cel care iti face tie ofertele. Tot ce poate face este sa intrebe mai departe (si eventual, mai sus) ce oferte se aplica sau pot fi date promotional clientilor. Ar fi bine ca multi dintre userii de pe acest forum sa invete ce inseamna sa fii politicos si sa va tineti nervii in frau pentru ca oricum nu o sa intelegeti niciodata oferta care vi se face. De curiozitate: te-ai interesat vreodata care sunt tarifele de interconectare intre retelele din Romania, ca sa vezi cate minute nationale se incadreaza la 6 euro? Iti spun eu: fix 148! Nu va mai ambalati atat ca dati bani, pentru ca nici nu stiti ce implica suportul pentru un utilizator de telefonie mobila sau fixa.

Daca un angajat al unei firme este platit din banii tai nu inseamna ca este sclavul tau: este doar unul dintre cei care reprezinta firma in relatia cu tine. Ai probleme, dai firma in judecata sau renunti la serviciile acesteia.

I rest my case!

One hundred fifty grams of sucrose, maintained at seventy degrees Fahrenheit for one hundred twenty hours. Thirty milliliters at Eighty degrees...
Începător
Postări: 26
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Bonus 2000 minute nationale

Mister leto2a1: nu putem fi prieteni cand imi spui ca nu o sa inteleg niciodata ce oferta mi se face. Pe ce te bazezi? Eu personal ca fost posesor de cartela inca de pe vremea cand reteaua se numea connex am pretentia ca inteleg o oferta asa simpluta cum este aceasta cu reincarcarea online. Nu am de unde sa stiu de cand folosesti serviciile Vodafone dar pot sa iti spun ca in vremurile bune se faceau oferte mai complexe decat aceasta si pe care le-am inteles. Cred ca moderatorii de pe forum stiu ce oferte promotionale face compania pentru care lucreaza sau tu crezi ca sunt nepregatiti din acest punct de vedere? Intrebarea mea tinea doar de un exercitiu de logica si gandire dar intrucat asa cum afirmi, probabil din proprie experienta, sunt si persoane care nu inteleg niciodata oferta care li se face. Daca ai fi parcurs mai aprofundat o anumita sectiune a forumului ai fi inteles si care este comportamentul Vodafone referitor la abonati si care este referitor la posesorii de cartela, tot asa din experientele mai mult sau mau putin fericite traite si impartasite pe forum de unii membri ai retelei. Si tot conform raportului prezentat de tine este cu atat mai discriminatoriu sa oferi la cartela 100 minute numai ptr reincarcare/plata si unui abonat 80 minute pe contract. Sau cel putin asa mi se pare mie. Tie probabil ca nu intrucat preferi sa te iei de mine in loc sa iti expui parerea referitor la problema expusa pe forum. Si da, angajatii Vodafone nu sunt sclavii nimanui, nu stiu de unde ti-a venit termenul, dar si eu ca si client care dau bani sa am pretentia sa fiu tratat exact ca cel cu cartela. Asta era subiectul mesajului meu nu compatimirea unei angajate vodafone cum este al tau. Si tot spre stiinta ta, din experienta mea proprie, atunci cand abordezi subiecte care nu le convin, angajatii Vodafone evita sub diferite pretexte, foarte elegante de altfel, sa NU initieze discutia.