Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru
Postări: 34
Înregistrat: ‎18-11-2012
0
Soluţie acceptată

Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

Campania varza murata de la vodafone da lovitura iarasi. Am castigat 4 premii din care unul a devenit inactiv pt ca nu a putut fi activat in timpul necesar, am ramas ca 3 premii da care tot asa sunt iexistente. Am sunat, vorbit si dat email catre :

- documente_ro@vodafone.com Subiect Ionescu Dan***

- documente_ro@vodafone.com Alexandra Ivan***

 

Supriza ei nu au primit niicun email, dati-mi voie sa va creez eu cateva adrese de email cu care sa puteti cimunica si voi cu populatia nu doar sa stati la servciiu degeaa pe scaunul ala.

 

Campania vodafone este varza e una simpla rau. Castigi cateva premii iar cand dorestei sa le cativezi ai supriza "nu exista acest bonus" asta pentru ca " imi zice un fost angajat din compania vodafone Emoticon fericit " de cele mai multe ori daca nu activezi imediat/instant acel premiu, el este redistribuit de catre angajat catre cineva din familie sau vreun prieten al lui. Multumim marca varza vodafone pentru tupeul de 2 lei de care dati dovada.

 

Screenshot_2018-04-23-19-38-57.png

Membru
Postări: 34
Înregistrat: ‎18-11-2012
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

- documente_ro@vodafone.com Gabriel Vasi****

 

Se pare ca am sa cunosc toti angajati vodafone care doar dorm in timpul serviciului Emoticon fericit  restul este istorie .

Ps. Desigur ca problema nu este rezolvata la ce naiba va asteptati ca doar e vorba de Vodafone

 

Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

Suna dupa un numar de Vodafone la *222 sau la *777 vor face o verificare si daca exista in istoric ca ai castigat acel premiu si nu l-ai activat nu conteaza eroarea obtinuta din aplicatie il vor activa manual pentru tine!

 

 

Membru
Postări: 34
Înregistrat: ‎18-11-2012
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

[ Editat ]

Am sunat si vorbesc deja de m-am plictisit, toata saptamana aproape zilnic am  avut cate un email catr ei " nu stim nimic pntru ca nu am primit email " .. am vrut sa ii injur pentu ca am vazut ca altfel nu se poate dicuta cu ei. Dupa ce l-am luat un pic la rost pe unul dintre ei " gata am gasit 1 email din cele 3-5 date"  . Au ajuns sa fie extrem de nesimtiti pt ca am primit email ca ei au activat absoulut tot , pai mai neismtitilor care sunteti voi chiar nu stiti ca orice persoana isi poate veifica benifiicile printr-un simplu sms la *124# ? Cine naiba a angajat turma asta de bovine ? Am casigat in noua campanie vreo 6 premii din care 5 sunt prin activare, activare care nu este functionala. Da am resetat telefonul, am scos cartela si reintrodus inapoi, am ster saplicatia si toate fisierele legate de aceasta, am reinstalat aplicatia, am dat loogout si login pe aplicatie... am facut toti pasi.

 

Dupa cum am zis o turma angajata care habar nu are cum sa rezolve problema doar sau facut ca lucreaza. Va multumi ca folositi vodafone fraierilor noi doar va premiem cu o campanie falsa marca Vodafone.

 

 

 
 
 
Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

[ Editat ]

Salut,

 

Ai sunat la numarul *777? Oricum daca suni la *222 sau *777 asigurate ca ai intrat la departamentul tehnic de internet, si precizeaza-le ca ai castigat anumite bonusuri in campania actuala (s-au explicale de bonusuri din campania trecuta insa acolo ai nevoie de ziua respectiva si numele bonusului exemplu 5GB 3Days etc). Bonusurile se pot observa in Myvodafone la sectiunea Bonusuri Active jos apare Myvodafone Bonus etc.

 

Incearca si *123#

 

 

Membru
Postări: 34
Înregistrat: ‎18-11-2012
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

[ Editat ]

Am vorbit cu ei de nenumărate ori la telefon, la suportul tehnic deja a devenit enervant. Vb cu unul ii zic care este problema si îmi zice " va rog sa ne trimiteți email cu dovada ca ați câștigat acel premiu " ii trimit si ... liniște numai da niciun telefon/email nimic. A doua zi vb cu altcineva ii zic ce am pățit zi îmi zice va rog sa ne trimiteți email cu dovada ca ați câștigat acel premiu " deja este idiot respectivul. A treia zi ii sun iarăși si ... aceeași conversație de **bleep**, in 2018 ei habar nu au daca cineva a câștigat in propria lor aplicație logat cu un nr mobil din compania lor... atât de slab rău pregătiți sunt angajați Vodafone.

 

Uite aici un link sa vezi cați se plâng de concursul care este doar un FAKE. A fost pus doar la mișto pentru a atrage mai mulți clienți sa cumpere cartele

Se pare ca au rezolvat problema de azi înainte 50%. Adică la 1-2 câștigate abia unul merge fără eroare, al doilea pur si simplu da eroare.

Singura reclamație este de făcut către compania mama UK si nu aici in tara pt ca ăștia nu vor lucra decat daca sunt biciuiți... asta este caracterul comunist al romanului.

Intre timp am trecut la orange Emoticon fericit iar la Vodafone încet încet renunț... acum merg cu opțiune de 1 euro la 7 zile si încet vreau sa bag 1 euro lunar si apoi sa renunț de tot.
Mi-am dat seama ca nu are rost sa mai încarc lunar cu 5-6 euro la serviciile execrabile pe care le oferă.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.vodafone.mcare.android&hl=ro&showAllReviews=true

 

Si ce este mai important " au făcut aplicație la care daca tu azi nu vrei sa o activezi si vrei mâine, nu ai cum pentru ca nu exista buton de activare atașat la fiecare câștig al tău" . Toți developări IT aia deștepți au plecat din tara si am rămas cu toți cei fără nici macar un gram de experiența sau de bun simt

Membru
Postări: 34
Înregistrat: ‎18-11-2012
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

Se pare ca cineva sa sesizat din oficiu si a inspectat probelma asa cum trebuia de la inceput. Abia acum 2 minute am primit oferta 30 de zile sms/minute nelimitate nationale castigata acum 14 zile la vodafone. Cineva a citit pe forum se pare.

 

Tare greu se lucreaza cu angajati vodafone.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Campania falsa vodafone te premiaza cu " absolut nimic " !

Ne pare tare rau ca ai intampinat probleme, flashxml. Pentru activarea acelui bonus trebuiau mai multe verificari si dura mai mult. Te mai asteptam pe forum, dar si pe pagina noastra de Facebook.

Tudor

Vodafone