Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-04-2016
0
Soluţie acceptată

Credit disparut

Buna ziua,
In dimineata de 20.06.2018 aveam astfel:
- la ora 05:25 : 18.88 EUR
- la ora 06:31 : 9.24 EUR
In conditiile in care eu am activat intre cele doua ore Extraoptiunea de 8 EUR si nu am cosumat nimic, va rog sa-mi spuneti cum face la dvs 18.88 - 8 = 9.24
Astept

Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Credit disparut

Buna,

Nu putem face mai multe verificari aici pentru ca avem nevoie de un numar de telefon, iar numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de client sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

Prin urmare, iti recomandam sa iei legatura cu noi fie apeland la *222, fie completand formularul de email de aici https://goo.gl/Jct8aj .

Madalina
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎13-04-2016
0

Re: Credit disparut

Au facut colegii dvs.

Si, din marea lor marinimie, mi-au dat creditul inapoi, spunand ca l-am consumat pe trafic de date ne-avand nicio extraoptiune disponibila.

Ei, aici e o problema, fiindca i-am intrebat de ce extraoptiunea de 7 EUR nu mai era disponibila, insa nu mi-au raspuns la asta. Ca asta e povestea, eu am anulat extraoptiunea de 7 EUR cu o zi inainte de a expira. Ea expira la ora 8, iar eu la ora 5:30 deja imi activasem extraoptiunea de 8 EUR. Fiindca, daca anulezi extraoptiunea de 7 la n-zile de la activare, banii aia nu dispar de la dvs, beneficiile extraoptiunii trebuie sa ramana active pana la sfarsitul celor 35 de zile cat dura extraoptiunea 7. Fiindca nu dati banii inapoi la anulare daca au fost consumate din beneficii.

Dar aveti un sistem IT varza... Mi-ati mai facut o faza, acum vreo jumatate de an, aveam activa extraoptiunea de 7 EUR de vreo 2 saptamani si am reincarcat online cu inca vreo 10 EUR, sa fie acolo. Iar la 5 minute ma trezesc cu mesaj de la dvs ca extraoptiunea de 7 EUR a fost activata... Verific creditul - au disparut 7 EUR... WTF?... incerc sa vorbesc cu un operator... ce gluma buna Emoticon fericit) ati avut grija de asta, sa nu platiti operatori care sa ajute utilizatorii, mai ales cand le furati bani... A trebuit sa sun la numarul cu tarif unic pentru a imi da banii inapoi si a va recunoaste greseala... Iar partea si mai tare este ca acelasi lucru il patise sotia cu 3 saptamani inainte... 

Programare pe genunchi... sau soft facut cu intentie sa jecmaneasca oamenii...

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎28-06-2018
0

Re: Credit disparut

Buna,

 

Se pare ca si eu am patit la fel si dupa cum observ mai multe persoane au problema mea.

Am incarcat cu 7 euro si au disparutEmoticon fericit

Si ok apelam *222 dar nu am timp sa ascult 20 de minute ca sa pot lua legatura cu un reprezentant Vodafone.

Si as vrea sa beneficiez de ce am ales.Emoticon fericit poate la alta companie de telefonie nu se intampla asa, si  eu una  chiar ma gandesc serios la optiunea asta. in ultimul timp se pare ca sunt multe nereguli, desi sunt client de 10 ani.

 

O zi buna!

 

Highlighted
Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Credit disparut

Buna, Camelia!

In situatia in care nu doresti sa iei legatura cu colegii nostri la *222, ai posibilitatea sa ne scrii fie pe pagina noastra de Facebook prin mesaj privat, fie sa completezi formularul acesta: https://goo.gl/Jct8aj .

Multumim pentru mesaj,
Madalina
yyy
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎21-07-2017
0

Re: Credit disparut

Problema similara cu dansii 

Merge-ti la concurenta si nu mai reveniti !!!

Moderator
Postări: 70
Înregistrat: ‎03-09-2018
0

Re: Credit disparut

Buna!

 

Ne pare rau pentru ca ai intampinat aceasta situatie. Te rugam sa ne oferi mai multe detalii cu privire la solicitarea ta fie apeland serviciul *222, fie completand acest formular: https://goo.gl/cZe1gP.

 

Multumim si asteptam sa ne contactezi!

 

Florin

Nou venit
Postări: 2
Înregistrat: ‎15-10-2018
0

Re: Credit disparut

Acelasi lucru am patit si eu. Am incarcat sambata 5 euro din alta retea si azi nu mai pot suna pe nimeni desi nu am folosit nici un minut.

Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Credit disparut

Buna,

Te rugam sa urmezi recomandarile facute de colegul meu Florin. Te vom ajuta cu drag de indata ce vei alege sa ne contactezi.

Madalina
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎08-01-2019
0

Re: Credit disparut

"Vrajitorii" de la Vodafone nu se dezic nici in 2019. Am incarcat 7 euro care au disparut in aceeasi zi . In urma sesizarii mele, dupa doua zile, cei 7 euro au reaparut dar au disparut din nou cam la o ora de la aparitie. Acum astept sa treaca cele doua zile si sa reapara cei 7 euro. "Norocul" nostru ca suntem romani si stim sa facem haz de necaz. Le sugerez celor de la Vodafone sa intoarca bagheta invers; poate asa, in loc sa dispara vor aparea niste euro in plus.