Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎26-04-2018
0

Credit modificat

Buna ziua,
Azi 13 septembrie 2018 la ora 7:45 aveam in cont 1,80 Euro, iar la ora 8:12 am reincarcat cartela cu 4 Euro, pentru a-mi putea activa optiunea nationala de 5 Euro. Am primit sms-urile de confirmare a reincarcarii, iar cand am intrat in contul personal, am constatat ca am in cont doar 4,47 Euro! Sincer, parerea mea este ca Vodafone vrea sa ma fure pe fata, deoarece nu este prima data cand mi se intampla acest lucru!!! Nu cred ca acest fapt este in favoarea unei companii de talia Vodafone!!!

Moderator
Postări: 660
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Credit modificat

Buna!

Pentru aceasta situatie iti recomandam sa iei legatura cu noi. Poti face aceasta fie apeland seriviciul *222, fie completand acest formular: https://goo.gl/cZe1gP.

Madalina
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎27-11-2018
0

Re: Credit modificat

Iti mananca din credit daca faci reincarcarea pe date mobile, ca asa e la romani, nu ai trafic free in aplicatie ca sa poti sa reincarci si daca ai ramas fara optiune. **bleep**din toate partile baietii de la vodafone.

Incearca sa faci incarcarea prin wifi si tine tel pe wifi pana esti sigura ca s a activat totul cum trebuie. Asta desigur..daca esti acasa. Ca daca te prinde pe strada..s a dus creditul. Ai 1 eur si mai bagi 4 ca sa activezi optiunea de 5 euro si minune..te uiti in aplicatie, ce sa vezi..ai doar 4.76

Frumos nu?
Moderator
Postări: 660
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Credit modificat

Buna, Coco!

Sa intelegem ca in trecut ai consumat o parte din credit pe date mobile motiv pentru care nu ai mai putut activa o oferta? Ai incercat atunci sa iei legatura cu noi?

Pe viitor, pentru a-ti fi mai usor si pentru a fi sigur ca nu iti este consumat creditul, poti alege sa iti reincarci direct cu o oferta sau poti apela *100# pentru a activa o extraoptiune.

Madalina