Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Re:Apel 1234 in Vodafone,jecmaneala!!!!

Salut,

 

Numarul de relatii clienti pentru Vodafone este *222 sau *555 apelabil din reteaua noastra. Pentru clientii din alte retele avem un alt numar de relatii clienti: 0372022222. Acest lucru este valabil pentru toate companiile de telefonie. Este normal ca 1234 de exemplu, sa fie destinat doar abonatilor Cosmote. 

Nu are nicio legatura cu vreo reavointa din partea companiei. 

 

Multumesc,

Claudiu

Înţelept
Postări: 126
Înregistrat: ‎26-02-2012

Re: Re:Apel 1234 in Vodafone,jecmaneala!!!!

Buna Claudiu,

 

si multumesc ptr.proptitudine,as crede in bunavointa companiei daca:

 

1.Pe forum v-a aparea un topic special despre fraude si cum putem sa le evitam

2.Lista cu toate nr.speciale care pot fi apelate din reteaua vodafone,sa putem sa le evitam si sa le apelam in cunostinta de cauza

3.Chiar daca le apelam din greseala sa se introduca restrictia ca si in telefonia fixa la apelarea nr.8989

Astept si parerea si celeorlanti useri,pana atunci am mari rezerve mai ales ca este imposibil ca retelele de telefonie sa nu aiba nici un beneficiu.Daca dl.Cladiu esti de partea celor care sunt pagubiti de acesti nesimtiti care cu reavointa au ales acest nr.special te rog sa te ti de cuvant cand mi-ai promis in decembrie anul trecut ca impreuna cu superiorii tai vei gasi o solutie,astept raspuns.

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: Re:Apel 1234 in Vodafone,jecmaneala!!!!

1. Pe forum nu este nici măcar un topic în care să se discute despre fraudarea și înșelarea unor utilizatori de servicii Vodafone de către alți utilizatori de servicii Vodafone și modul cum să ne ferim de înșelătoriilr prin telefonul mobil. Observ că Vodafone din Marea Britanie nu a impus o structură fixă a forumului, deci dacă s-ar vrea, s-ar putea.    
2. Inexistența listei cu numere care au tarife speciale contravine legislației în vigoare și normelor impuse operatorilor de telefonie de către ANCOM, de a face publice serviciile și tarifele aferente serviciilor. Data viitoare când voi mai forma un nr. din acesta greșit (sper să nu mi se întâmple, că numai cu asta nu mai pierdeam timpul), voi sesiza peste tot că clienții nu sunt informați privitor la aceste servicii cu valoare adăugată, Vodafone, Orange și Cosmote aruncând toată vina pe firmele cărora li s-au alocat numerele tarifate astfel, ca și cum noi am avea contracte cu aceste firme.
3. Clasele de restricții existente la Romtelecom nu mai corespund cu actualele servicii pe care le oferă. De exemplu una din clasele de restricții activează restricționarea apelurilor către rețelele mobile. Păi... pentru a nu mă trezi cu cost suplimentar, am nevoie să restricționez apelurile către toate rețelele mobile în afară de Cosmote. O astfel de clasă de restricție nu există. Sau alta: nu fac publică clasa de restricție totală a apelurilor, clasa 11. Ca să nu fiu off-topic, precizez că firmele de telefonie mobilă ar trebui să diversifice clasele de restricții; câteva sugestii: restricționarea apelurilor în alte rețele naționale mobile; restricționarea apelurilor în alte rețele naționale fixe; restricționarea apelurilor în alte rețele naționale fixe și mobile; RESTRICȚIONAREA APELURILOR CĂTRE NUMERE CARE NU SE SCAD DIN MINUTELE/BENEFICIILE INCLUSE ÎN ABONAMENT/OPȚIUNE PREPAID.

Cu cât mai multe servicii oferite, cu atât mai mulți clienți, nu??

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012

Re: Re:Apel 1234 in Vodafone,jecmaneala!!!!

Salut,

 

Desigur, imi aduc aminte ca ti-am promis ceva si cred (nu pot fi 100% sigur niciodata) ca vom putea face ceea ce propui tu in primele doua puncte. 

Personal, mi se par doua idei extrem de bune. Daca ai idei de dezvoltare ale acestora, le poti expune cum crezi ca e mai bine, in privat sau public, iar eu oricum voi prezenta propunerile superiorului meu. 

In propunerea numarul 2 ma gandesc ca putem face o lista care sa se actualizeze chiar cu ajutorul userilor in orice ora a zilei, pornind de la una de baza. Avand in vedere cate numere sunt pretutindeni (online, telefonic, la televizor, etc) ar fi destul de greu sa se indexeze din prima. Insa actualizand tot timpul lista, cred ca vom ajunge la un rezultat foarte bun. 

 

Multumesc,

Claudiu

Înţelept
Postări: 126
Înregistrat: ‎26-02-2012
0

Re: Re:Apel 1234 in Vodafone,jecmaneala!!!!

Salut,

 

in data de 22-12-2012 ti-am propus ca pe forumul Vodafone sa fie infintat topicul FRAUDE SI ABUZURI,atunci ai spus ca impreuna cu echipa vei implementa acest lucru iar ca dovada vad ca si in ultimul raspuns de la tine vad ca ai bunavointa si iti multumesc.Sper sa nu fie de fatada dar viitorul ne v-a dovedi daca echipa Vodafone este de partea userilor si v-a colabora cu toti cei fraudati ptr.a incerca sa limitam pe cat posibil sa fim inselati fara voia noastra.Cum am mai scris mi se pare lipsit de fairplay ca sa se foloseasca nr.speciale nr asemanatoare uzuale in alte retele si mai ales cand nu le sti.Cand trimiti sms este alceva,macar ai posibilitatea cam greu sa iti dai seama ca poate ceva nu este in regula dar cand apelezi ti se consuma instantaneu creditul.Cu speranta ca totul se v-a rezolva cu bine multumesc anticipat si la cat mai putine fraude.