Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎25-06-2013
0

Numar limitat?!

Buna ziua.

 

Am completat inclusiv formularul de pe site si am primit un raspuns automat din partea Vodafone, dar as aprecia o rezolvare cat mai rapida a situatiei cu care ma confrunt momentan.

Pe scurt, nu mai pot suna pe nimeni si nimeni nu ma poate suna. chiar mai rau, nici macar mesajele SMS nu le mai primesc.

Am verificat si creditul existent pe cartela, am facut si o reincarcare din contul MyVodafone, dar problema persista in continuare. Neputand suna, nu am putut nici sa sun la numerele indicate in mesajul automat primit ca rspuns pe mail.

In momentul de fata ma aflu in Germania si am nevoie de telefon ca sa pot comunica cu cei de acasa. Problema este ca nici ei nu ma pot contacta telefonic, primesc mereu notificarea verbala ca numarul meu este limitat.

Ce se intampla?

 

Numarul cartelei SIM este 0726 041 075.

 

As aprecia foarte mult o rezolvare rapida a problemei.

 

Simona Toroscai

Moderator
Postări: 666
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Numar limitat?!

Buna, Simona!

 

In primul rand ne cerem scuze pentru perioada mai mare de raspuns. In acest timp intampinam un numar mai mare de solicitari si din aceasta cauza exista posibilitatea sa raspundem mai greu. Ne pare tare rau si incercam sa remediem aceasta. Emoticon trist

 

Am verificat solicitarile tale anterioare atat prin e-mail, cat si cele de pe pagina de Facebook si am observat ca ai reusit sa rezolvi aceasta solicitare. E totul ok acum?

 

Multumesc,

Madalina