Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-04-2019
0

Numar restrictionat !

Am extraoptiunea de 10 euro activa si nu mai pot efectua apeluri si nici sms-uri.( nici macar in retea ) As dori sa stiu ce as putea sa fac. Am trimis formularul si nu mi-a raspuns nimeni.

Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Numar restrictionat !

Buna,

 

Iti multumim pentru mesaj! Traversam o perioada mai aglomerata si din aceasta cauza revenim la tine cu un raspuns dupa o perioada mai lunga de timp. Ne pare rau pentru aceasta . In situatia in care doresti, putem verifica si noi cele semnalate de tine, insa pentru aceasta iti recomadam sa iei legatura cu noi fie completand formularul de suport de aici: https://goo.gl/YFVPbg, fie apelandu-ne la *222. In momentul in care decizi sa ne contactezi, te rugam sa ne detaliezi, la fel ca si aici, solicitarea ta si sa ne specifici faptul ca doresti sa portezi acest numar.

 

Nu putem face mai multe verificari aici pentru ca avem nevoie de un numar de telefon, iar numerele de telefon si datele personale inregistrate pe codul de abonat sunt informatii protejate de politica de confidentialitate si nu pot fi facute publice.

 

Multumesc,

Madalina