Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎17-04-2018
0

Oferta 5 - credit "disparut"

Salut,

 

Am incarcat zilele trecute 5 EUR pe o cartela prepay, credit care a disparut ca prin minune si am primit in locul sau un SMS care spunea ca "Salut! Ai returnat 5.00 Euro credit pe care i-ai primit in avans pentru reinnoirea ofertei. Mai ai de returnat inca 3.00 Euro credit."

 

Inainte de a apela la ANPC pentru solutionarea acestei probleme, as dori sa stiu care este oferta de care beneficiez si cand am solicitat credit in avans.

Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Oferta 5 - credit "disparut"

Buna,

Primesti acel SMS in momentul in care ai activa Oferta in Avans si in prealabil ai beneficiat de credit in baza caruia s-a activat o oferta. Astfel ca, din mesajul trimis de tine inteleg ca ai ales sa beneficiezi de Oferta 8 in Avans. Asadar, acum va fi necesar sa returnezi creditul. Inteleg ca 5 Euro i-ai returnat, insa mai ai 3 Euro.

Daca doresti, putem face si noi mai multe verificari cu privire la aceasta situatie. Pentru a putea face aceasta avem rugamintea sa ne trimiti un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook ori sa ne suni la *222 si sa ne oferi numarul de telefon.

Madalina