Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎11-07-2017
0

Platesti, dar nu primesti

In momentul in care achizitionezi o cartela prepay ti se ofere un serviciu contra cost, daca se schimba regulile in timpul jocului este normal sa instintezi jucatorii. Mai jos este mesaul citat primit de la vodafone (#ezero) legat de utilizarea traficului de internet in roaming, citat:
ATENTIE! Conform monitorizarii Vodafone Romania, serviciul de roaming este utilizat cu incalcarea prevederilor legale, activitatea SIM-ului tau fiind preponderent in Roaming. Conform legislatiei, oferta ta de roaming este disponibila doar pentru calatorii ocazionale in afara tarii, in limitele utilizarii rezonabile. Pentru a evita suprataxarea (euro credit: 0.032/minut apelat, 0.0108/minut primit, 0.0075/MB, 0.01/SMS), trebuie sa iti modifici imediat comportamentul de consum si sa faci dovada ca locuiesti in Romania prin prezentarea documentelor relevante si a SIM-ului intr-un magazin Vodafone Romania. Trimite SMS gratuit la 2828 in maxim 24h cu: DORESC PROGRAMARE si te vom contacta pentru a programa vizita intr-un magazin Vodafone Romania. Detalii aici: www.vodafone.ro/roaming-prepay
Aici compania dumneavoastra se adreseaza unui infractor si nu unui client care plateste un serviciu, asta reiese din mesaj.
Alte companii rivale au fost mai docile si au inceput cu stimate client, dar politica voastra difera, asta e prima problema.
A doua problema este ca nu doresc sa ma conformez, deoarece si Kovesi ofera 48h, iar dupa ce am reusit cu greu dupa cate 40min de asteptare sa vorbesc cu 3 operatori toti mi-au garantat ca pot folosi internet in roaming daca achit sumele enuntate mai sus, FALS. Am incarcat cartela, dar internetul nu mai functioneaza, iar semnalul pica precum monedele in Fontana di Trevi, suspect. Desi le-am propus operatoriilor sa imi ofere alternative, m-au trimis la plimbare. FRATIILOR, treziti-va doresc sa platesc in Romania la o companie care plateste taxe si impozite in Romania, nu la straini, dar se pare ca nu doriti. In loc sa ma prosteasca cu un breloc si un abonament de internet in roaming, ei ma tot trimiteau pe pagina vodafone (#ezero). Ori imi restituiti contravaloarea ultimei incarcari, dau foc la cartela si raman la ceilalti 2 operatori rivali, ori imi dati voie sa folossesc internetul si platesc suprataxa, pentru ca sincer nu doresc sa urmez caile legale pentru principiile mele si nu pentru suma de 8 euro, deoarece va lua foc internetul. Calitatea serviciilor dumneavoastra m-a facut sa renut la abonamentul de 1000€/luna al companiei, macar de aceasta data remediati acest inconvenient cauzat de politica firmei dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, avand in vedere faptul ca m-ati imdus in eroare, doresc doar sa imi oferiti ce promiteti si nimic mai mult, deoarece platesc pentru ce sustineti ca oferiti. Astept raspunsul dumneavoastra cu uimire, va multumesc respectuos.
Moderator
Postări: 640
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Platesti, dar nu primesti

[ Editat ]

Buna,

 

Iti multumim pentru feedback! L-am transmis colegilor nostri. Emoticon fericit

 

Mesajul acela te atentioneaza doar ca ai o utilizare mai mare in roaming decat in tara, ne pare rau daca te-a lezat in vreun fel. Modificare de la 15 iunie a fost facuta in special pentru turisti, nu si pentru persoanele care, desi locuiesc in alta tara din SEE, doresc sa foloseasca serviciile din Romania.

 

Daca folosesti cartela mai mult in afara tarii decat in tara, conform reglementarii care a intrat in vigoare, Vodafone are dreptul sa aplice o suprataxa (euro credit: 0.032/minut apelat, 0.0108/minut primit, 0.0075/MB, 0.01/SMS). Asadar, nu iti blocam serviciile, ci, precum ti-au spus si colegii mei, percepem o suprataxa.

 

Regasesti aceste informatii si in prevederile din Termenii si conditiile de utilizare a Cartelei Vodafone, cu care esti de acord din momentul in care o folosesti, ai reusit sa te uiti peste ele? Acestea sunt detaliate la pagina 2, aici https://www.vodafone...set/v204565.pdf

 

Multumesc,

Madalina