Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Redirecționare apeluri către alte numere

[ Editat ]

Ca în nici o altă rețea, utilizatorii de cartele prepaid Vodafone nu beneficiază de serviciul de redirecționarea apelurilor către alte numere, ci numai către mesageria vocală.

Măcar din momentul când s-au introdus opțiunile cu minute nelimitate în rețea, trebuia să se activeze redirecționarea apelurilor cel puțin către alte numere din rețea. Așa mi se pare logic.

Interesantă este data de când clienții prepaid nu au mai avut acces la acest serviciu... Clienții Connex Go aveau acest serviciu; la fel și clienții Cartelei Kamarad (cartela care a făcut trecerea dintre Connex Go și actuala cartelă; Connex Go a fost cartela care afișa creditul pe ecranul telefonului). Chiar și după trecerea la actuala cartelă prepaid, puteam dirija apelurile către alte numere, desigur cu costurile de rigoare.

Cică evoluăm, „mergem înainte”... din acest punct de vedere cartela prepaid Vodafone este la nivelul centralelor telefonice fixe 7D, acelea care funcționau cu telefon cu disc... în casă pârâia discul și în centrala telefonică clănțăneau dispozitivele speciale... în acele vremuri nu se pomenea de serviciul de redirijare a apelurilor!

Observ că au mai fost clienți care au dorit reactivarea acestui serviciu pe segmentul prepaid, însă din nou „sus” la Vodafone nu s-au auzit cererile trimise de moderatori.

Mai transmitem odată această solicitare, chiar dacă acest serviciu e folosit de puțini clienți și doar ocazional. Cu atât mai mult nu ar fi fost motive să se desființeze acest serviciu.

Acest serviciu de redirecționare a apelurilor către alte numere este activ pe abonamente. Măcar atâta plus să aibă abonații, că în privința prețurilor și a configurațiilor, ofertele la prepaid sunt mult peste cele de la abonamente.

Membru
Postări: 43
Înregistrat: ‎06-08-2012
0

Re: Redirecționare apeluri către alte numere

Am creat o petitie online care solicita posibilitatea redirectionarii apelurilor si pentru utilizatorii de cartela Vodafone catre orice numar national sau international (in limita creditului disponibil), nu doar catre mesageria vocala proprie.

Haideti sa vedem cate semnaturi strangem, poate asa vom "sensibiliza" compania:

 

http://www.petitieonline.ro/petitie/67081148/semne​aza

 

Motivele "tehnice" invocate pentru a justifica lipsa serviciului sunt bullsh*t, daca ar fi asa, nu ar exista nici serviciul de roaming.

Keep your smile on!
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Redirecționare apeluri către alte numere

Bună ideea, însă cred că nimeni nu o va lua în seamă.

Redirecționare către numere internaționale este mai dificil de inițiat și configurat.

Ce motive tehnice au invocat pentru nefuncționarea acestui serviciu? Dacă e așa, înseamnă că stăteau mai bine cu tehnica pe vremea lui Connex Go...