Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
D12
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎10-11-2012
0
Soluţie acceptată

Reinnoire oferta

Reinnoirea unei oferte nationale, de ex oferta 5 se face automat daca exista credit minim sau trebuie efectuata manual? Creditul minim in momentul reinnoirii e obligatoriu de 5 euro...asa ca informare?

In mesajul primit de la ”asistenta prin sms”, referitor la situatia de facto a cartelei se specifica ”reinnoire la...” asta inseamna ca reinnoirea se poate face (manual sau automat?) in acea zi incepand cu ora 0?

Eu sunt de multi ani la abonament dar recent am primit si o cartela si ca atare nu sunt inca pe deplin instruit asupra acestor lucruri! Multumesc!

Highlighted
Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: Reinnoire oferta

Buna!

 

Oferta 5 nationala se reactiveaza automat daca ai in cont un credit de minim 5 euro in data specificata din mesajul primit. Ora de reactivare este stabilta in functie de ora de activare a ofertei initiale. De ex: in cazul in care ai activat prima data oferta 5 in jurul orei 10:00, reactivarea acesteia se va realiza in jurul acestei ore. In cazul in care doresti sa o modifici, atunci este nevoie sa iti activezi manual oferta de la *100# sau din contul MyVodafone.

 

Elena