Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎10-12-2014
0

Roaming Turcia la cartela Vodafone

Am terminat cu vdf....au depasit orice limita a bunului simt...si mai ales comit abuzuri incalcand legile si regulile UE....au miscsorat abuziv si ilegal valabilitatea extraoptiunilor la cartela  la 28 de zile (ca nici o alta companie) si au tarife uriase in roaming fata de concurenta....mi au spus sa pierd optiunea actuala de 10 euro , sa iau una de 15 (adica 25 euro) , pentru cateva zile de roaming in Turcia....pai Telekom are 19 centi pe minut la cartela in Turcia...nu sunt atat de retardat incat sa mai folosesc VDF....adio si la cat mai multe reclamatii!!!

Highlighted
Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎07-04-2018
0

Re: Roaming Turcia la cartela Vodafone

[ Editat ]

Salut,

 

Orice companie isi poate modifica in prealabil bonusuri si valabilitati informati intr-un fel sau altul clientul fie prin sms , sau direct pe pagina oficiala de facebook sau pe site-ul oficial. Nu exista o lege care sa denunte faptul ca eu furnizor de rosii maine le ieftinesc sau le scumpesc sau le vand mai mici sau mai mari (iti dau exemplu).

 

Turcia nu face parte din spatiul economic european sau cu alte cuvinte SEE, Oferta 10 iti ofera 3,4 GB de trafic in Roaming in SEE (UE) si nu iti ofera trafic in Turcia. In schimb oferta 15 iti ofera 1GB de Trafic in Turcia.

Ca sa intelegi cat de scump este traficul acolo , tariful standard in Turcia daca ai avea abonament sau cartela ar fi de 3,45 Euro per 1 MB cu alte cuvinte 3,45 x 1000 MB ar fi cam 3450 de euro.

 

Oferta este foarte buna fata de abonamente unde clientii trebuie sa isi activeze Roaming pe Zi pentru zona Principala unde la un pret de 2.96/zi au acces la un tarif de 0,5/sms/minut/mb

 

Observ ca ai facut comparatie dintre TLK si VDF

Pai la oferta 15 cu roaming Vodafone ai 100 de minute in afara SEE iar daca facem calcul TLK deci 0,19 centi x 100 min ar fi = 19 euro... iar cu 15 euro la Vodafone ai 100 de minute in Turcia si 1GB de trafic in Turcia

 

Sper ca ai sesizat diferentele

 

Insa intradevar trebuia sa fii ajutat cu inlocuirea ofertei 10 la oferta 15 si tu sa fi pus diferenta de 5 euro.. aici iti dau dreptate!

 

 

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: Roaming Turcia la cartela Vodafone

Regretam ca esti nemultumit, adyyy7

MariusGaius are insa, dreptate. Turcia nu face parte din Spatiul Economic European si comparand cu tarifele standard, extraoptiunea de 15 euro este foarte avantajoasa. Te asteptam cu noutati despre cum ai rezolvat atunci.

Tudor

Vodafone