Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎01-06-2019
0

Schimbare sim

Buna ziua,

 

Am fost in Cora Lujerului si am cerut schimbarea cartelei de la micro sim la nano sim si mi s-a perceput o taxa de 28 lei.

Din ce stiu eu schimbarea cartelei e gratis. E diferit la Arsis?

I-am spus vanzatorului ca stiu ca e gratis si a zis ca nu, ca e contracost. I-am zis ca nu mai vreau acest serviciu si a zis ca nu se mai poate ca deja a activat cartela noua. Mi s-ar fi parut frumos sa mi se spuna inainte de aceste costuri nu sa fiu pusa in fata faptului implinit.  Daca nu e ok ce a facut, am chitanta pe ea scrie 'voucher 5' nu scrie schimbare cartela sau altceva.. Emoticon trist vreau sa stiu daca am fost pacalita sau nu.. multumesc!

Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Schimbare sim

Buna,

Potrivit informatiilor disponibile pe site-ul nostru, schimbarea cartelei SIM cu acelaşi Număr de telefon este taxabilă cu 3,96 euro (valoare cu TVA inclus). Acest tarif nu este perceput în cazul în care înlocuirea este determinată de defecţiuni ale cartelei SIM utilizate sau de schimbarea terminalului sau a tehnologiei serviciilor de acces.

Mai multe detalii regasesti si tu aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/servicii-si-aplicatii/mai-multe-servicii/index.h...

Madalina