Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
D7
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎21-05-2019
0

oferte

Daca am credit suficient la un moment dat am inteles ca o oferta se reinnoieste automat, dar poate ca nu doresc asta, vreau sa mai aman sau sa ma reorientez spre alta oferta! Nu era normal sa mi se lase aceasta libertate si sa o reinnoiesc personal la momentul pe care il consider si nu sa fiu obligat sa o dezactivez, cu grija sa nu fi consumat ceva din ea? Dar daca nu am credit suficient si ma hotarasc sa reincarc, atunci sper ca pot sa decid eu daca o pot reinnoi si nu se activeaza instant reinnoirea automata? Si inca o nelamurire, daca dezactivez o oferta, fara sa fi consumat nimic din ea atunci mi se restituie creditul?

D7
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎21-05-2019
0

Re: oferte

Chiar speram ca se va gasi un moderator care sa faca putina lumina asupra nelamuririlor din mesajul postat...dar se pare ca m-am inselat inca o data! Nu sunt din categoria celor care posteaza ceva doar de dragul de a se afisa! Starea de fapt imi mentine parerea ca Vodafone face mult prea putin pentru calitate, calitate care inseamna printre altele si limpezime, lipsa de ambiguitati, aplecarea spre rezolvarea oricaror neclaritati si anomalii pe care le semnaleaza clientii, adica cei care fac aceasta companie sa traiasca si care au libertatea de a alege intre o retea sau alta!

Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: oferte

Buna!

 

Cu cateva zile inainte de a se reactiva oferta primesti notificarea prin care esti anuntat de data de activare a acesteia. In cazul in care doresti sa renunta la aceasta, o poti dezactiva:

  • din aplicatia My Vodafone > Promoţii > Bonusuri și Optiuni, selectezi optiunea dorita si apesi pe „Dezactivare”
  • din contul tau My Vodafone pe www.vodafone.ro > Contul tau
  • apeleaza gratuit *100#, sectiunea Contul meu > Optiuni active, unde poti sa verifici extraoptiunile active pe contul tau si sa le dezactivezi.

In cazul in car enu doresti sa pastrezi oferta activata, trimite in 24 de ore de la activare un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT inainte de a folosi beneficiile. Automat, iti vom returna creditul consumat la activarea ofertei.

 

Elena