Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎07-08-2018
0

plata pt reincarcare cartela fara credit incarcat

[ Editat ]

daca aveti problem care nu se rezolva de Echipa Vodafoe sau serviciul tehnic va rog sa apaelati la conducerea Vodafone ro  pt orice problema    

 

 

referitor la tel 

40733244xxx 

care nu a primit credit dupa plata efectuata cu credit card .
Tel in cauza e al mamei mele de 86ani in spital in Romania si eu locuiesc in Florida SUA este vital pt mine sa o pot contacta.
Am vorbit cu Catalin Ilea de la tehnic ieri 8 aug despre lipsa de credit din contul meu dupa ce am platit cu credit card 
Am trimis la emailul de mai sus chitanta de plata de la credit card (9.67 us).si confirmarea email a plati efectuate online (38.55 ron). Am asteptat asa cum m-ati instruit  ca sa primesc credit in cont. 
Din pacate nu am primit nimic nici macar o explicatie de la dv or  de la echipa V.la care am trimis cineva emaile
Inteleg ca sunteti f ocupat si problema mea nu e o prioritate, dar nu am timp de asteptat si am efectuat a doua plata de 8.24 us -vezi confirmarea atasasta. De data asta un credit de 6 e a fost primit in cont(am avut un credit de 1 e inainte de plata.)
E uimitor cat de dezorganizat e sistemul vodafone si suportul tehnic inexistent or incapabil E uimitor pt me sa aud ca serviciul tehnic V imi cere mie sa trimit screenshot al email care a fost trimis de Vodafone.Cum e posibil ca serviciul tehnic nu are acces la contul clientilor? In US nu ati putea sta in business nici o zi cu modelu asta, poate in Romania merge orice abuz.
Dupa ce am facut 2 plati de total 17.91 us am primit numai 6e in cont.Practic Vodafone a furat de la mine aprox 11 us.
Nu stiu cum credeti ca acest sistem poate functiona fara consecinte.Am scris 3 email la managerii de la V in Ro (vezi email mai sus) dar toti sing in vacanta-Nu e de mirare attitudinea dezastoasa de incompetenta generala.
Credit cardul meu ofera protectie pt astfel de situatii cand un serviciu e platit dar nu e furnizat, Fiti asigurat ca o sa recuperez banii dar chiar daca nu e suma considerabila am sa folosesc toate canalele accesibile mie sa reclam situatia asa incredibila. O sa incep cu feedback /opini la Vodafone, apoi consumer protection agency in US, contact la presedintele Vodafone Rom, si Italia. apoi international reviews sites ca sa popularizez sistemul de furt Vodafone.
Va asigur ca numele lor o sa fie inclus ca un ex de incompetenta si partas la furt .
Cu simpatie
Moderator
Postări: 201
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: plata pt reincarcare cartela fara credit incarcat

Buna!

 

Am verificat contul numarului indicat si ai 7 euro credit si oferta 6 activa. Conform atasamentului ai facut o reincarcare in data de 07.08.2018 in valoare de 38.55 RON reprezentand 7 euro, si o reincarcare in data de 09.08.2018 in valoare de 33.04 RON reprezentand 6 euro. Total 13 euro din care s-au retras 6 euro pentru oferta 6 ramanand 7 euro in cont. 

 

Elena