Cartelă preplatită

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Consultant
Postări: 95
Înregistrat: ‎10-06-2012
Soluţie acceptată

seenow consuma din traficul de date

[ Editat ]
Am primit un spam de la vodafone in care se specifica "Pentru ca esti client Vodafone, primesti cadou de sarbator 3 luni gratuite la TV by Vodafone in aplicatia Seenow. Descarca acum aplicatia de la www.vodafone-live.ro/seenow si bucura-te de 43 de canale tv, emisiuni documentare si lifestyle. Traficul de date efectuat in aplicatie este gratuit. Un 2014 nelimitat de bun". Cu toate acestea aplicatia imi consuma din traficul de date inclus. Care este cauza ?
Membru de onoare
Postări: 1.205
Înregistrat: ‎17-01-2012

Re: seenow consuma din traficul de date

[ Editat ]

Buna iradu2004 

 

Intr-adevar Seenow are 3 luni de acces gratuit.

 

ScreenShot001.jpg

 

 

ScreenShot002.jpg

 

Te incadrezi in punctele mentionate in imaginile atasate? Daca da trimite-mi, te rog, un mesaj privat cu numarul tau de telefon si voi verifica situatia.

Multumesc, 
Cristina

info_320x37.jpgtc_320x37.jpg

Consultant
Postări: 95
Înregistrat: ‎10-06-2012

Re: seenow consuma din traficul de date

 

Pentru cei interesati: problema a fost rezolvata prin primirea altor setari internet care contin acelasi apn (live.vodafone.com) ca setarile initiale dar nu au proxy definit. Nu stiu daca s-au operat si alte modificari dar acum nu-mi mai cosuma din traficul inclus. deasemenea, ceea ce mi-a fost specificat cum ca aplicatia consuma din trafic care apoi este returnat e complet fals. aplicatia nu ar trebui sa consume nimic din trafic. la cartela 5 MB sunt retrasi la initierea conexiunii de date si apoi returnati la inchiderea acesteia. Oricum aveti grija la trafic daca doriti sa folositi acest serviciu.

Membru de bază
Postări: 326
Înregistrat: ‎04-02-2012
0

Re: seenow consuma din traficul de date

Buna seara...am descarcat aplicatia Seenow..pe tel...si am trafic date activ...am aplicatia 3GWacht dog...si setrea telu...si am uitat de Face...deschis ..am mers pe Seenow cam 30 minute...si m-am trezit cu 10 mb.consumati...am sunat la op si mi s-aspus inchixerea Face..ceea ce era normal si eventual aplicatii active pe o...si am reincercat si consuma din nou...m-am uitat la Apn...si am s himbat din internet pe care eram...pe vodafone si...aceeasi problema...a-mi scadea trefic/net...am sunat din nou in retea si o op.amabila mi-a e plicat ca este normal ca telu sa inregistreze prin aplicatiile Wacht dog si cea a tel consumul...dar spus ca in contul my vodafone unde se arata...minute etc nu o sa fiu taxat...o sa urmaresc si sper zi doresc sa aiba dreptate op...o sa revin cu un raspuns...acum sant ca Apn pe internet...Mulgumesc retelei Vodafone pt aceasta promotie..lui Ionut...pt sfaturi/inf/aplicatii..o sa revin cand stiu ceva..legat de consum...
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎13-04-2015
0

Re: seenow consuma din traficul de date

Intampin aceeasi problema, insa operatorii ma asigura ca traficul nu a fost facut in aplicatia seenow, pentru ca se contorizeaza separat. Am trimis si capturi din aplicatia nativa android pentru utilizare de date, unde se vede clar ca traficul a fost inregistrat in aceste aplicatii. 

As vrea sa stiu daca mai pot folosii aceste servicii sau sa le dezinstalez. 

Multumesc pentru lamuriri.

Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012
0

Re: seenow consuma din traficul de date

Salut, NeluCampean!

Dar este normal ca sistemul de contorizare sa masoare cantitatea de date efectuata de pe fiecare aplicatie in parte, insa nu poate tine cont si de promotiile locale ale operatorilor, asa cum avem promotia pentru traficul de Seenow. Acestea este in continuare afisat in setarile telefonului, atat ca nu esti taxat in sistemul de facturare pentru aceste sesiuni. Poti face, te rog, un test de 10 minute doar pe aplicatia Seenow(cu datele oprite in prima faza, iar la sfarsit le opresti la loc), sa iti notezi data si ora sesiunii respective si apoi sa intri in contul MyVodafone la 12-24 de ore dupa?

Tudor

Vodafone
Highlighted
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎13-04-2015
0

Re: seenow consuma din traficul de date

Buna Tudor, din pacate acum nu cred ca mai pot face acest test. Cu siguranta inainte sa fac ultimele setari de internet s-ar fi intamplat la fel. Daca resetez telefonul la setarile din fabrica sunt sigur ca o sa mi se contorizeze din nou traficul de date in aplicatia Seenow ca si cand l-as folosii in orice alta aplicatie.
Din cate inteleg eu, problema provine de la faptul ca in setarile standard ale telefonului la "Nume puncte de acces | Vodafone live! "era configurat un proxy ( 193.230.161.231) si un port (8080), nu retin exact daca mai erau si alte setari insa ulterior am solicitat pe siteul "www.vodafone.ro/ota" setarile pentru telefonul meu si am primit un mesaj cu o aplicatie de instalare automata a setarilor. Dupa instalare , toate setarile de mai sus s-au schimbat, iar la proxy si la port imi scrie "nesetat". Am mai avut odata aceeasi problema in luna aprilie cu un alt dispozitiv, dar uitasem care a fost atunci problema si asta m-a costat 23 pachete de 100mb de date cu o reducere la jumatate datorita bunavointei unui operator. Parerea mea este ca aceste setari ar trebuii specificate la instalarea aplicatiei pentru a nu genera costuri suplimentare. Binenteles si prudenta si verificarea constanta a traficului ar ajuta .

Membru cu acte în regulă
Postări: 371
Înregistrat: ‎09-10-2012
0

Re: seenow consuma din traficul de date

Salut, NeluCampean!

Intr-adevar o posibila cauza pentru consumul de date pe aplicatia seenow, o reprezinta proxy si port din setarile punctului de acces. Setarile pentru smartphone care se trimit acum, nu mai contin proxy si port.

Multumesc,
Ana