Concursuri Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎21-04-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Buna seara!

Vreau si eu sa rog un moderator sa ma lamureasca ce vrea sa zica SMS-ul pe care l-am primit: "Draga client, trimite DA la 311 acum! tocmai ai castigat cu Vodafone un premiu garantat pe care il iei imediat si dreptul exclusiv de a concura astazi pentru 50.000 EURO  cash! Intri astfel in Pauza".....bla-bla, textul binecunoscut! Deci, daca am castigat un premiu GARANTAT, care este acesta si cum il iau IMEDIAT ? De ce sa trimit DA la 311, premiul e conditionat de acest mesaj ? Cum am castigat DREPTUL EXCLUSIV de a concura astazi pentru 50.000 de euro ? Dreptul asta mi se acorda zilnic, dar eu nu-l vreau!  Sa inteleg ca, de fapt, trebuie sa platesc zilnic 1 euro, pentru a castiga NU STIU CE ?! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, cat mai explicit, caci acest SMS este foarte ambiguu. Am citit cu atentie regulamentul, dar n-am gasit nimic referitor la astfel de mesaje.

Va multumesc!

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

  Salut!

 

   Iata raspunsul unui moderator,aici.

 

    Ionut


Vodafone
Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎21-04-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Multumesc, dar n-am gasit niciun raspuns punctual la intrebarile mele. Astept in continuare raspunsul uni moderator.

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Buna dimineata aisha si bine ai venit in comunitatea noastra!

 

Referitor la intrebarile adresate, te informez urmatoarele:

 

- mesajul primit te invita sa participi la jocul intitulat "Premii VIP". Daca doresti sa te inscrii, este bine sa ai in vedere faptul ca acesta are doua etape:

 

1). Jocul gratuit (aici ai posibilitatea sa castigi un premiu in valoare de 10.000 euro la finalul campaniei). Numarul de sanse de castig sunt cumulate din raspunsurile la intrebarile zilnice. Modalitatea de inscriere este trimiterea unui mesaj care sa contina unul dintre cuvintele GRATUIT sau OK catre numarul 310.

 

2). Jocul cu taxa. Modalitatea de inscriere este trimiterea unui SMS catre numarul 310 cu unul dintre cuvintele DA, START, CASH, BANI, PREMIU, MAXIM, ACCES. In aceasta etapa a concursului, esti taxat. Taxarea se face o data pe zi cu suma de 0.99 Euro cu TVA inclus. Daca te inscrii in aceasta parte a jocului partici la 2 extrageri: una unde poti castiga 50 000 Euro sau cea de-a doua unde se acorda 500 Euro.

 

- premiul garantat consta intr-o saptamana gratuita la serviciul Maxima Zilei. Ulterior primirii mesajului de care ai amintit, daca trimiti "DA" la 310 pentru a intra direct in jocul cu taxa, vei primi urmatorul mesaj:"Felicitari! Ai castigat cu Vodafone! Optiunea Maxima Zilei este a ta gratuit pentru o saptamana! Trimite CITAT la 600 gratuit ca sa o activezi!"

 

Este bine sa stii ca, dupa cele 7 zile in care beneficiezi de Maxima Zilei in mod gratuit este necesar sa o dezactivezi prin trimiterea unui mesaj cu textul STOPM la numarul 600.

 

Iti stau la dispozitie pentru orice nelamurire.

 

Sa ai o zi frumoasa!

Multumesc,

Cristina

 

 

Vizitator
Postări: 1
Înregistrat: ‎29-02-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

In ce consta "premiul garantat"? Nu am gasit in regulamentul concursului.

Membru cu acte în regulă
Postări: 402
Înregistrat: ‎02-08-2012

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

[ Editat ]

Salutare georgianane si bine ai venit pe forum!

 

Acest raspuns il regasesti in postarea mea de mai sus:

 

"- premiul garantat consta intr-o saptamana gratuita la serviciul Maxima Zilei. Ulterior primirii mesajului de care ai amintit, daca trimiti "DA" la 310 pentru a intra direct in jocul cu taxa, vei primi urmatorul mesaj:"Felicitari! Ai castigat cu Vodafone! Optiunea Maxima Zilei este a ta gratuit pentru o saptamana! Trimite CITAT la 600 gratuit ca sa o activezi!"

 

Este bine sa stii ca, dupa cele 7 zile in care beneficiezi de Maxima Zilei in mod gratuit este necesar sa o dezactivezi prin trimiterea unui mesaj cu textul STOPM la numarul 600."

 

Multumesc,

Cristina.

Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎18-10-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Va anunt ca veti primi o reclamatie la Protectia Consumatorilor pentru acest "concurs" extrem de mizerabil.

 

De la "ai sansa sa castigi Gratuit" la "Taxare zilnica automata 0.99 Euro/zi" e o cale lunga.

 

Orice taxare FARA ACCEPTUL MEU scris sau fara a cere o actiune din partea mea prin trimiterea unui Sms la acel nr de concurs este un abuz si o escrocherie absolut mizerabila. 

 

Dvs ma taxati IN FIECARE ZI  cu un euro AUTOMAT, fara sa-mi cereti acordul in vreun fel sau altul, indiferent daca eu sunt de acord sau nu si fara sa-mi prezentati in vreun fel regulamentul "concursului". "taxarea zilnica automata" este o expresie ambigua, nu se intelege exact daca trebuei sa fac ceva pentru a pierde acei bani si a intra in "concurs" sau mi se iau banii automat.

 

DA, BANII SE IAU AUTOMAT !!

 

"CONCURSUL" este o escrocherie mizerabila, imi voi cere banii inapoi si veti primi o reclamatie (in plus) din partea mea.

 

Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.749
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Buna samedan si bine ai venit pe forum!

 

Te rog sa imi lasi un mesaj privat care sa contina numarul tau de telefon pentru a putea verifica detaliile mentionate de tine si a te ajuta cu aceasta situatie.

 

Pentru a imi lasa mesaj privat, da click pe numele meu de utilizator si ti se va deschide o fereastra precum cea din imagine unde vei avea posibilitatea aceasta.

Irina - mesaj.JPG

 

Multumesc,

Irina

Vizitator
Postări: 3
Înregistrat: ‎21-04-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Da, multumesc pentru raspuns, care bineinteles ca este ambiguu, ca toate celelalte raspunsuri ale moderatorilor, pe care le-am citit pe acest forum.

"mesajul primit te invita sa participi la jocul intitulat "Premii VIP"! Inseamna ca trebuie sa invatam un alt fel de limba romana, in care anumite cuvinte insirate intr-o fraza, inseamna cu totul altceva decat sensul lor initial. Cum sa te inscrii, cum sa alegi una din etape, ideea e ca, oricum o dai, tot te taxeaza, fiindca trebuie sa raspunzi cu "DA", Si atunci unde e garantarea premiului castigat GRATUIT ?

Deci, daca nu trimiti "DA", adica nu alegi varianta cu taxa, de fapt n-ai castigat nimic! Normal ca la aceasta varianta nu exista raspuns, asa ca mesajul primit de mine mi se pare o abureala totala. Sunt curioasa daca a castigat vreodata cineva 50.000 de euro. Daca da, de ce nu vine aici pe forum sa ne spuna si noua, sa-l felicitam!Emoticon care face cu ochiul

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎21-10-2012
0

Re: Concurs Vodafone! 10.000 E??

Sa stiti ca veti primi si de la mine o reclamatie la protectia consumatorului pentru acest concurs de **bleep**. Sper ca stiti ca orice taxare fara acordul meu scris este abuziva iar totul miroase a excrocherie pentru ca m-ati taxat zilnic cu o suma pentru care nu mi-am dat acordul, Acest este un mare abuz.