Concursuri Vodafone

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 44
Înregistrat: ‎29-01-2012

Verificari concurs FORUM

De vreme ce am decis sa ma implic in acest concurs, e normal sa mai intreb si cate ceva despre el. Am intrebat in legatura cu regulile concursului si pana la urma m-am lamurit.

Acum am nelamurirea daca este cineva care sa verifice corectitudinea postarilor facute si implicit a conturilor facute?

Oricine stie ca exista IP dinamic si multe numere de Vodafone disponibile.

Atata timp cat eu muncesc pentru a aduce oameni pe acest forum, altii s-ar putea sa munceasca doar in a face zeci de conturi.

Sfătuitor
Postări: 44
Înregistrat: ‎29-01-2012

Re: Verificari concurs FORUM

Inca astept un raspuns din partea moderatorilor acestui forum.
Multumesc!
Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Verificari concurs FORUM

Pai cam asta e si ideea treido, se se faca cat mai multe conturi, initial a fost pixelmania pentru a se promova my-Vodafone , chiar si pentru clientii altor retele si acum este forumul tot pentru a dezvolta serviciul de my-Voda on line ( pe langa alte scopuri comerciale si de marketing ) ............. deci intereseul este sa se faca cat mai multe conturi............. cu orice pret............... de ce ? pai e simplu, sa nu uitam ca E-shop-ul este cea mai ieftina unealta de sales la momentul de fata, ai un segment de clienti clar, concret si cu date exact, sti ce vrea, sti ce sa ii vinzi la orice moment si cu un marketing agresiv poti castiga foarte bine o cota de piata, si chiar de la concurenta. Cine isi face cont stie cam cu ce se mananca servicile de telecom si atunci......... sistemul ideal..................... Ieftin, usor de intretinut, legatura permanenta cu clientii ( sau posibil clienti ), deci , sales ideal..................... si pentru asta....................cat mai multe conturi...............fara numar fratioare,
Deci de ce sa verifice careva corectitudinea postarilor/ a conturilor................ orice cont = un posibil client, crezi ca vei castiga ceva daca aduci cati mai multi oameni pe forum............tu poate , dar Voda sigur DA.
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Verificari concurs FORUM

salut treido
asteapta , asteapta.
Sfătuitor
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Verificari concurs FORUM

Salut tredio,

 

Doresc să te asigur că înainte de a alege câştigătorii acestui concurs, noi vom analiza cu mare atenţie topicurile, posturile, precum şi utilizatorii (cum scrie şi în concurs). Voi trebuie să aveţi încredere în faptul că noi ne dorim să avem o comunitate plină cu utilizatori activi si oneşti, iar sarcina noastră va fi să ne asigurăm de lucrul acesta. Partea cu "Termenii şi condiţiile" este bine definita şi orice abatere va fi tratată ca atare.

 

Mersi,

Ovidiu

Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Verificari concurs FORUM

buna Ovidiu
Sa am incredere intr-un concurs organizat de Vodaone.......... chiar e o provocare..................oricum criterile premiate sunt cele care provoaca cele mai multe probleme vad. voi premiati topicul cel mai apreciat, dar nu si pe cel care da cele mai multe raspunsufi si solutii, plus ca imi fac si eu 24-35 de conturi in mai putin de o zi si dau aprecieri intr-o veselie. Voi premiati cele mai multe comentarii la topic dar nu si pe cel care ''comenteaza cel mai mult'' Emoticon foarte fericit..................... intelegi ideea nu ?
Stiu ca important este altceva pentru voi ( Vodafone ) dar lucrurile pot fi facute si altfel ( cu mai mult cap de ex ).
Cu respect va doresc o zi placuta.
Sfătuitor
Postări: 44
Înregistrat: ‎29-01-2012
0

Re: Verificari concurs FORUM

Regulile oricarui concurs sunt discutabile, fiind totdeauna cineva nemultumit. daca ar fi premiat doar pe cei care posteaza mai mult, crezi ca ar mai fi fost atrasa atata lume noua, sa si creeze cont? si nu ma refer la cei care fac 20 de conturi pe zi si viseaza frumos la acele premii, pe care nu le vor vedea vreodata. interesul celor de la Vodafone e ca fiecare sa munceasca pentru ei si sa aduca oameni pe forum.
Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Verificari concurs FORUM

Exact treido
Interesul este sa fie cat mai multe conturi pentru ca fiecare cont= un posibil client. Si apoi o campanie agresiva pe net/ mail si chiar pe forum ( nu m-ar mira ) si uite asa se fac vanzasi in 2012 Emoticon foarte fericit.
Highlighted
Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Verificari concurs FORUM

Buna flaviuschiper.

 

Vom premia topicurile care vor indeplini urmatoarele conditii, avand ca importanta ordinea urmatoare:

- cel mai mare numar de utilizatori unici care au comentat topicul;
- cele mai multe comentarii la topic;
- cel mai multe aprecieri primite de la utilizatori pentru topic;

 

Te asiguram ca inainte de a desemna castigatorii, vom analiza cu mare atentie topicurile, utilizatorii si posturile acestora, astfel incat sa asiguram buna desfasurare a acestuia, exact cum avem scris in regulament.


Multumesc frumos,

Ramona

Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Verificari concurs FORUM

draga Ramona;
Esti o scumpa si sper sa imi pot pastra impresia asta despre tine, mesajul/raspunsul asta l-am primit toti de multe de ori de la deschiderea topicurilor si inceperea discutilor despre concursurile vodafone Emoticon fericit, cei care au avut nemultumiri legate de concursurile voda ( si asta de la forum ) au citit regulamentul concursului si cunosc cele spuse de tine, nu e cazul sa le mai repeti la nesfarsit Emoticon foarte fericit. Intrebarile noastre erau legate si de alte lucruri ale concursului si parerile noastre sunt ale noastre; lasati-ne sa ne dam si noi cu parerea ca de aia e forum, daca gresim veniti cu dovezi clare, concrete si care pot si demonstrate............. si cam cum e si in politica ............... stim ca mai toti fura dar nimeni nu poate demonstra.................... asa si cu concursurile voastre.......... sunt multe intrebari si nimeni nu poate demonstra contrariul............
Te respect si apreciez implicarea ta in rezolvarea problemelor clientilor de pe acest forum, dar am mai spus. Decat raspunsuri cu copy/paste mai bine nu, da-ti un raspuns care poate fi dovedit cat de cat Emoticon foarte fericit, ca si la alte concursuri, nimic din ce spuneti nu a putut pana acum fi demonstrat, pe principiul de incerede nu prea se mai merge, e un principiu care pierde tot mai mult teren, ca asta inseamna un stat de drept, un stat Democratic parlamentar si asa mai departe........... lucrurile ( pentur mine cel putin ) trebuie sa poata fi demonstrate ( macar sa poata fi nu a cerut nimeni si sa fie demonstrate).