Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Ce inseamna "solutie acceptata"?

[ Editat ]

Atunci cand postezi un subiect(topic) nou,  poti alege unul dintre raspunsurile pe care le primesti ca cea mai buna solutie, in mod public. 

 

In exemplul de mai jos, Horace vroia sa gaseasca o aplicatie pentru Android cat mai asemanatoarea cu Siri, de pe iPhone 4S.

 

solutii acceptate 1.jpg

 

Sub fiecare postare primita ca raspuns la intrebarea lui Horace se regasesc butoanele de mai jos, prin care Horace poate sa accepte ca solutie raspunsul respectiv, sa raspunda (se deschide o noua fereastra, cu emoticon-uri si optiuni de editare a textului) sau sa raspunda rapid ( se deschide o fereastra mica, imediat sub postare).

 

solutii acceptate 4.jpg


cristi4n i-a oferit cel mai bun raspuns. Dupa ce Horace a dat click pe butonul Accepta ca solutie, s-au produs urmatoarele schimbari:

  • in dreptul postarii lui cristi4n apare un v verde, indiciul grafic pentru faptul ca postarea respectiva este "solutie acceptata" pentru o intrebare.
  • in partea de jos a postarii lui Horace apare cu galben "Rezolvat!" si un link, "Catre solutie!", pe care, daca dai click, te trimite direct la solutia acceptata (postarea lui cristi4an).

 

solutii acceptate 2.jpg

 

Mai mult, postarea lui cristi4n apare listata si pe prima pagina a forumului, in caseta dedicata solutiilor acceptate noi.

 

solutii acceptate 5.jpg

 

De asemenea, subiectele care au solutii acceptate sunt evidentiate de celelalte:

 

solutii acceptate 3.jpg

 

Nu ezita sa impartasesti cu ceilalti ceea ce stii sau sa iti arati aprecierea fata de ajutorul oferit de cineva, dand click pe butonul "Accepta ca solutie" si cu un clasic "Multumesc de ajutor!" sau alte variatiuni pe aceeasi tema. Totul se rasplateste! Pisică foarte fericită