Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Cum caut in forum?

Cautarea in forum poate fi facuta oriunde, nu numai in pagina principala.

 

In pagina principala, in partea de sus, exista o caseta de cautare cu doua campuri. In primul spatiu scrii termenul sau termenii pe care ii cauti. Cel de-al doilea determina cum se va face cautarea: fie in postarile de pe forum, fie in functie de nume de utilizatori.

 

cautare 1.jpg

 

Pe masura ce scrii, iti vor fi sugerate anumite topic-uri.

 

Sugestia pentru un anumit topic este facuta daca acesta contine in numele lui termenul/termenii cautati de tine sau, cel mai adesea, daca a fost etichetat (tag-uit) cu ceea ce cauti tu. Asa ca nu uita sa pui etichete postarilor tale! Cautarea se realizeaza mult mai usor si mai rapid daca, atunci cand faci o postare, pui etichete postarii respective cu elementele cele mai importante la care se refera. 

 

cautare 3.jpg

 

Daca printre topicurile sugerate ai gasit ce cautai, da click pe el si vei fi redirectionat la pagina postarii respective.

 

cautare 4.jpg

 

Este posibil ca lista de sugestii sa fie foarte lunga sau sa nu contina ce te intereseaza. In acest caz, ai nevoie de o cautare mai rafinata. Da click pe butonul Cautare din caseta de cautare. Vei fi redirectionat intr-o fereastra similara cu cea de mai jos.

 

In partea din stanga se afla mai multe filtre. Cu cat selectezi mai multe, cu atat rezultatele cautarii tale vor fi mai putine si mai precise.

 

cautare 5.jpg

 

 Asa cum spuneam ceva mai devreme, cautarea in forum se poate face de oriunde, nu numai din pagina principala.

 

In exemplul de mai jos ma aflu in categoria Comunitate, sectiunea Despre comunitate, care contine topic-urile Cum imi schimb avatarul?, Ghid pentru utilizarea forumului si Termeni si conditii. Cautarile pe care le poti face pot fi localizate:

  • in intreg forumul, selectand Comunitate
  • in categorie (in cazul meu, Comunitate), selectand Categorie
  • in sectiune (in cazul meu, Despre comunitate), selectand Forum

 

Bineinteles, cautarea se poate face si in functie de nume de utilizatori, selectand Utilizatori.

 

cautare - in categorie.jpg   

 

Spor la cautat, etichetat postari si raspuns la intrebarile celorlalti membrii ai comunitatii ori de cate ori poti da o mana de ajutor!Emoticon foarte fericit