Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎11-01-2012

Ghid pentru utilizarea forumului

[ Editat ]

Bună!

 

Bine ai venit pe Forumul Vodafone!

 

Pentru ca totul să decurgă cât mai bine pentru toţi, am pregătit un scurt ghid. Găseşti aici tot ce trebuie să ştii despre forum, despre cum să îl utilizezi şi despre acţiunile pe care le întreprinde echipa de suport a forumului.

 

Structura forumului

 

Am structurat forumul în funcţie de nevoile clienţilor noştri astfel încât găsirea unui răspuns să fie cât mai uşoară. Motorul de cautare te va ghida rapid la informaţia de care ai nevoie sau, dacă informaţia nu este acolo, poţi să postezi o întrebare în categoria corespunzătoare. Atunci când postezi, dacă nu ai ales cea mai bună zonă de discuţie din forum, vom muta postarea acolo unde se potriveşte cel mai bine. Nu trebuie să te îngrijorezi că nu o vei mai găsi. Vom lăsa un link cu noua locaţie unde a fost postată iniţial ca sa fie uşor de găsit.

 

Tipuri de întrebări

 

Forumul este orientat către dezbateri telecom, întrebări legate de produse şi servicii şi asistenţă tehnică.

 

Înainte de a posta o întrebare, verifică dacă a mai fost abordată de altcineva. Poţi face asta inserând cuvinte cheie în caseta de căutare, aflată pe pagina principală a forumului, sau căutând direct într-una dintre categoriile forumului. Dacă nu ai găsit informaţia de care aveai nevoie, deschide o discuţie nouă, în categoria în care crezi că şi-ar găsi locul cel mai bine. Nu uita să adaugi cuvinte cheie (tags)  postării tale pentru ca alţi utilizatori să găsească mai uşor subiectul respectiv atunci când realizează o căutare.

 

Cum domeniul nostru de activitate este industria telecom, suntem nerăbdători să ne lansăm în discuţii despre cele mai noi apariţii în tehnologie. Geeky sau nu, ne place ştiinţa şi tot ce este nou, modern şi inovativ. Totul se întâmplă aşa de repede astăzi, încât singura şansă să fim la zi cu toate noutăţile este să share-uim tot ce aflăm. Nu vă sfiiţi să împărtăşiţi cu ceilalţi ce ştiţi!

 

Rolul moderatorilor

Echipa Vodafone are rolul de a modera forumul și de a vă îndruma în discuții. Ei vă vor oferi informații generale despre Vodafone care vin în ajutorul vostru și sunt utile tuturor vizitatorilor pe forum (oferte, promoții, sfaturi de utilizare și cele mai bune soluții în funcție de situațiile întâmpinate). Pe moderator îi puteți recunoaște prin sigla Vodafone (înainte de numele user-ului) și prin tag-ul “MOD” care apare după nume.

 

 Pentru situații care necesită detalii legate de cont și verificări suplimentare vă rugăm să intrați pe chat-ul Vodafone (disponibil pe orice pagină a site-ului Vodafone în dreapta sus), sau să sunați la Serviciul Clienți: *222.

 

Titlurile topicurilor

 

Ocazional este posibil să schimbăm sau să modificăm titlurile topicurilor pentru ca acestea să poată fi găsite mai uşor de ceilalţi utilizatori ai forumului. De exemplu, putem schimba un titlu de tipul "Nu ştiu cum se foloseşte bluetooth-ul" cu "Nokia N95 8GB- cum setezi bluetooth-ul", pentru a face topicul mai relevant şi pentru ceilalţi, şi pentru motoarele de căutare precum Google. Recomandăm folosirea unei modalităţi similare de formulare a titlurilor topicurilor pentru ca informaţiile să fie cât mai uşor de găsit.

 

Categoria Timp liber

 

Aici puteţi discuta despre orice nu are legătură cu celelalte categorii ale forumului. Aşteptăm cu interes să ne ţineţi la curent cu ce faceţi în timpul liber, la ce concerte mergeţi, ce melodii noi aţi descoperit sau ce vă place să citiţi. Avem ochi şi urechi pentru toate şi de abia aşteptam să stăm la taclale!

 

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului nu ezitaţi să ne contactaţi!

 

O zi bună!

 

Echipa Forum Vodafone

 

 

Începător
Postări: 14
Înregistrat: ‎16-01-2012

Re: Ghid pentru utilizarea forumului

Buna,

 

As dori sa publicati o lista cu echipa de suport, sa stim la cine apelam in caz de probleme.

Ar fi frumos sa se prezinte fiecare, sau sa spuneti cate ceva despre fiecare din echipa de suport.

 

Multumesc.

Highlighted
Sfătuitor
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Ghid pentru utilizarea forumului

Sa stii ca aceasta lista este in curs de implementare si membrii vor aparea cat de curand! Emoticon fericit


Alex wrote:

Buna,

 

As dori sa publicati o lista cu echipa de suport, sa stim la cine apelam in caz de probleme.

Ar fi frumos sa se prezinte fiecare, sau sa spuneti cate ceva despre fiecare din echipa de suport.

 

Multumesc.