Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Colaborator debutant
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Inserarea unei imagini

In orice postare pot fi inserate una sau mai multe imagini, din mai multe surse(calculatorul personal, fisiere incarcate pe forum sau de pe un alt site).

 

Pasul 1. Apasa butonul cu imagine din editorul de text care apare atunci cand scrii o postare.

inserare imagine.jpg

 

Pasul 2. Va aparea o ferestra similara cu cea de mai jos.

 

Imagine din calculatorul tau

Pentru a incarca o imagine din calculatorul tau, apasa butonul Rasfoieste, alege o imagine si caracteristicile pe care le doresti pentru aceasta (dimensiune si aliniere in pagina) si apoi apasa butonul Introduce imaginea.

inserare imagine2.jpg

 

 

Imagine din imaginile incarcate pe forum

Pentru a folosi o imagine incarcata pe forum da click pe imaginea pe care vrei sa o inserezi, alege caracteristicile imaginii si da click pe butonul Introduce imagine.

inserare imagine5.jpg

 

Pentru a incarca imagini pe forum, da click pe numele tau de utilizator care apare in caseta Profilul meu, din pagina principala a forumului.

inserare imagine8.jpg

 

In partea din stanga a paginii care va aparea, da click pe Inserare imagine si iti va aparea o fereastra similara cu cea de mai jos. Da click pe butonul Rasfoieste ca sa alegi o imagine din calculatorul tau, apoi pe Incarca imaginea si pe butonul Salveaza.

 

inserare imagine3.jpg

 

Imagine de pe un alt site

Da copy/paste cu link-ului unde se afla imaginea in spatiul din dreptul URL imagine, alege caracteristicile imaginii si apoi apasa butonul Introduce imagine.

inserare imagine7.jpg

 

Pasul 3. Poti redimensiona imaginea exact la dimensiunile dorite, dand un click pe ea(ca sa apara incadrata ca in imaginea de mai jos) si apoi tragand de colturi pentru a o ajusta.

 

inserare imagine6.jpg

 

That's all! Pisică foarte fericită