Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru de onoare
Postări: 1.125
Înregistrat: ‎29-10-2012

Prin programul Vodafone Firsts, un clujean a zburat pentru prima oara pe aripile unui avion

poza-3.jpg

 

  • Sveatoslav Vizitiu este castigatorul Romaniei la concursul international “Pitch your First”, organizat de Vodafone in 10 tari
  • “Pitch your First” i-a incurajat pe oameni sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei

 

Bucuresti, 29 ianuarie 2015 – Prin programul Vodafone Firsts, Sveatoslav Vizitiu, un iubitor al sporturilor extreme din Cluj, si-a indeplinit de curand visul de a zbura pe aripile unui avion si a avut prima experienta de “wing-walking”, in Seattle, SUA.

 

Sveatoslav Vizitiu, in varsta de 29 de ani, este castigatorul Romaniei la concursul international “Pitch your First”, organizat de Vodafone in 10 tari. El a zburat la o inaltime de peste 4500 m, cu o viteza de peste 270 km/h, direct pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943. Imagini din timpul zborului si declaratiile lui dupa aceasta plimbare inedita pot fi urmarite in filmul disponibil pe www.firsts.com.

 

“M-am uitat la un moment dat la un film vechi, in care o fata se plimba pe aripile avionului si mi-am zis ca as vrea sa fac si eu asa ceva. Si iata cum visul meu a devenit realitate, cu ajutorul Vodafone: am zburat pentru prima oara pe aripile unui avion, la o inaltime incredibila – practic, inaltimea de la care se sare, de obicei, cu parasuta. Imi amintesc ca, in primele 10 secunde, m-am blocat: a fost foarte greu sa fac un selfie, din cauza vantului, dar am reusit si m-am bucurat enorm ca am putut sa trimit poza imediat sotiei mele”, a declarat Sveatoslav Vizitiu, castigator “Pitch your First”.

“Cu Vodafone Firsts, am cunoscut multi oameni care au avut curajul de a face lucruri extraordinare pentru prima oara si care au folosit tehnologia mobila pentru a impartasi emotia momentului cu familia sau prietenii. Concursul “Pitch Your First” a fost o ocazie speciala pentru romani de a isi transforma visele in experiente minunate. Am avut sute de inscrieri in competitie, iar publicul a votat online si si-a sustinut favoritii. Suntem incantati ca Sveatoslav a reusit “sa zboare” pe aripile unui avion si sa impartaseasca aceasta performanta cu cei dragi lui,” a spus Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

 

Sveatoslav Vizitiu s-a nascut pe 6 mai1985, in Vladivostok (Rusia) si locuieste in Cluj din anul 2004. A venit in Romania pentru studii, fiind student al Universitatii Tehnice din Cluj, Facultatea de Calculatoare. Ulterior, a urmat cursurile programului de master in Managementul Afacerilor in cadrul aceleiasi universitati, iar in prezent, este doctor in Inginerie Electrica. Este pasionat de sporturile extreme de mic: primul sport pe care l-a practicat a fost kick-boxing, la sase ani. Au urmat apoi, pe rand: karate, trambulina profesionala, inot, judo, arte martiale, scuba diving, bungee jumping, sarituri cu parasuta, cu parapanta si mersul cu motocicleta.

 

Concursul international “Pitch your First” a fost lansat de Vodafone Group in luna mai, 2014, in 10 tari, printre care si Romania. Initiativa a fost menita sa ii incurajeze pe oameni sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 tari in care Vodafone Group a desfasurat concursul au fost: Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda, Germania si Romania.

 

Despre programul Firsts

Concursul international “Pitch Your First” se inscrie in programul global de brand – Vodafone Firsts, lansat la inceputul anului 2014. Vodafone Firsts ii ajuta si ii inspira pe oameni sa faca lucruri extraordinare, pentru prima data in viata lor, cu ajutorul tehnologiei mobile. La nivel international, Vodafone Firsts i-a avut in prim plan pe Mary Kom, campioana olimpica la box, originara din India, pe surfer-ul britanic Tom Lowe, pe muzicianul sud-african Spoek Mathambo sau pe bunicile originare din Olanda – An si Ri – care au zburat pentru prima oara cu avionul. Toate intitiativele #Firsts de pana acum se gasesc pe site-ul www.firsts.com.