Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Colaborator debutant
Postări: 35
Înregistrat: ‎12-01-2012

Ranguri

Asa cum ati observat, exista diferente intre utilizatori in ceea ce priveste rangurile lor (denumirile care apar langa avatarul fiecaruia atunci cand posteaza ceva pe forum). Acestea sunt acordate automat si depind de activitatea lor de pe forum.

 

Mai exact, numarul de postari, aprecierile primite, raspunsurile la intrebarile altor utilizatori care sunt marcate drept "solutie acceptata", precum si durata de cat timp de cand utilizatorul este inregistrat pe forum sunt rasplatite. In functie de de acestea, fiecare utilizator poate urca pe scara ierarhica a forumului.

 

La prima vizita pe forum, toti utilizatorii au rangul de Nou venit. De la al doilea login, rangul este Vizitator si, o data cu cresterea numarului postarilor, se ating rangurile Incepator, Membru si apoi De-al casei

 

La urmatorul nivel se contorizeaza nu numai posturile(acumulate deja si fara de care nu s-ar fi putut evolua pe scara ierarhica pana in punctul respectiv), ci si topic-urile incepute de utilizator care ajuta la cresterea varietatii subiectelor de pe forum. Rangurile care pot fi atinse sunt: Colaborator debutant, Colaborator, Colaborator cu acte in regula si Colaborator veteran.

 

Cei care ajuta constant ceilalti membrii ai comunitatii, oferindu-le raspunsuri care sunt apoi marcate ca solutii acceptate sau/si primesc aprecieri trec la urmatorul nivel si pot avea rangurile de Sfatuitor, Specialist, Consultant  sau Intelept. Durata de timp de la momentul inregistrarii este luata in calcul, in cazul acestor ranguri.

 

Va dorim sa ajungeti la rangul dorit cat mai rapid si va multumim ca faceti parte din comunitatea Forum Vodafone!Pisică foarte fericită