Despre comunitate

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎11-01-2012

Termeni și condiții

[ Editat ]

Clauze şi Condiţii Forumul Vodafone

Forumul Vodafone este o platformă operată de către Vodafone România S.A., cu sediul în Bucureşti, Piaţa Charles de Gaulle nr. 15, sector 1, denumită mai jos Vodafone sau, "noi", "nostru" sau "nouă".
Prin comparaţie, orice referire la "dumneavoastră" şi "al dumneavoastră" se referă la un utilizator al Forumului Vodafone.

Prin folosirea Forumului Vodafone sunteţi de acord utilizaţi Forumul Vodafone, în limitele stabilite de clauzele şi condiţiile site-ului Vodafone, cu completările aduse de prezenţele clauze şi condiţii şi de politica noastră de confidenţialitate (denumite împreună "Clauze").

Noţiuni de baza

Înainte de a putea participa la discuţii pe Forumul Vodafone va trebui  înregistraţi cu un nume de utilizator, acceptaţi prezentele Clauze şi ne furnizaţi o adresa de email valabilă, ca punct de contact. Înregistrarea ca şi utilizator se poate realiza accesând adresa https://www.vodafone.ro/myvodafone/înregistrare. Vizualizarea discuţiilor de pe Forum se poate face şi fără a fi înregistrat.

Pentru a utiliza Forumul Vodafone trebuie aveţi vârsta de cel puţin 16 ani.

Numele dumneavoastră de utilizator

Este interzis includeţi în numele dumneavoastră de utilizator denumiri sau mărci Vodafone, cu excepţia user-ilor VIP, şi încercaţi va asumaţi identitatea vreunui angajat al Vodafone sau al oricărei alte companii din cadrul grupului Vodafone. Sunteţi responsabil pentru conţinuturile sau acţiunile asociate cu numele dumneavoastră de utilizator.

Fotografiile dumneavoastră 


 încurajăm încărcaţi o imagine, o fotografie sau altele asemenea, ca parte din profilul dumneavoastră pe forum ("Imagine de Profil").  rugăm reţineţi faptul Vodafone nu răspunde şi nu este pasibilă răspundă în faţa dumneavoastră dacă va şterge toată sau parte din Imaginea Profilului dumneavoastră în orice moment şi fără a va notifica în prealabil în acest sens. Va sfătuim păstraţi întotdeauna o copie de back-up a Imaginii Profilului dumneavoastră.

Utilizarea Forumului Vodafone

Forumul Vodafone pune la dispoziţie o platformă de discuţii privind terminalul dumneavoastră mobil şi serviciile conexe, alte topicuri considerate relevante. Deoarece echipa Forumului Vodafone nu vizualizează detaliile contului dumneavoastră de telefonie mobilă, forumul nu este locul potrivit pentru întrebări referitoare la cont. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau aveţi întrebări specifice ori observaţii cu privire la contul dumneavoastră, va rugăm contactaţi serviciul nostru Relaţii Clienţi, pe calea obişnuită. Puteţi de asemenea intraţi direct în contact cu un operator Vodafone prin intermediul serviciului de Chat Online ce apare în dreapta paginii în site-ul www.vodafone.ro, precum şi în varianta de mobil a site-ului şi în aplicaţia MyVodafone.

Prin acceptarea prezentelor Termeni şi Condiţiiînţelegeţi şi declaraţi :
- Sunteţi unicul responsabil în orice moment pentru numele dumneavoastră de utilizator, Imaginea Profilului dumneavoastră, precum şi pentru informaţiile şi alte tipuri de conţinut pe care le postaţi pe Forumul Vodafone ("Conţinut").
- Deţineţi toate drepturile de proprietate intelectuală sau, după caz, drepturile de utilizare asupra conţinutului postat de dumneavoastră pe forum.
- Sunteţi de acord ne acordaţi un drept internaţional perpetuu, irevocabil şi gratuit privind dreptul Vodafone România şi Vodafone Group, de a reproduce, transfera, licenţia, modifică, adapta şi / sau publica orice Conţinut postat de dumneavoastră pe Forumul Vodafone.
- Sunteţi de acord citiţi şi postaţi Conţinut pe Forumul Vodafone pe propriul dumneavoastră risc. Noi nu suntem şi nu putem fi consideraţi responsabili pentru niciun Conţinut postat de public, încărcat sau publicat pe Forumul Vodafone. Ne rezervăm dreptul de a condensa, edita, interzice sau elimina orice Conţinut, în totalitate sau în parte, de pe Forumul Vodafone, în orice moment, după cum credem de cuviinţă, cu scopul, printre altele, de a:
• preveni orice încălcare sau încălcare repetată a acestor Clauze sau orice încălcare a legilor sau reglementărilor în vigoare;
elimina orice mesaj "off-topic", inadecvat, pe care îl postaţi;
• reduce sau elimina un "topic", în cazul în care există "topic-uri" cu acelaşi conţinut sau conţinut similar referitor la acelaşi subiect (pentru a elimina duplicatele);
orienta utilizatorul către un "topic" care îi permite se aboneze la actualizări de conţinut (existente sau viitoare);
elimina postări care nu adaugă valoare la subiectul conţinutului în cauză;
elimina postările cu Conţinut referitor la o interogare specifică asupra contului dumneavoastră "MyVodafone".

Deşi avem dreptul de a elimina periodic Conţinut perimat postat pe Forumul Vodafone,  rugăm înţelegeţi informaţiile furnizate de echipa Forumului Vodafone sunt corecte în momentul publicării acestora şi , prin urmare, acestea se pot modifica în timp.
Astfel  recomandăm verificaţi întotdeauna data şi conţinutul unui topic şi verificaţi în permanență Forumul Vodafone, pentru a va pune la curent cu eventuale actualizări disponibile cu privire la topicul urmărit, precum noile soluţii acceptate de alţi utilizatori ai Forumului ce s-au interesat în acelaşi topic.

Ce va este interzis faceţi

Forumul Vodafone nu poate fi utilizat în următoarele scopuri:

• pentru a face publicitate sau a oferi spre vânzare bunuri sau servicii în orice scop commercial;
• pentru a distribui, primi, accesa sau transmite orice Conţinut care este obscen, pornografic, ameninţător, rasist, sexist, necorespunzător, intimidant, ofensator, defăimător, care încalcă dreptul la confidenţialitate şi viaţă privată sau un drept de proprietate intelectuală (inclusiv drepturi de autor), sau care este ilegal sau, în opinia noastră, inacceptabil;
• pentru a distribui Conţinut electronic (inclusiv viruşi), care cauzează sau este susceptibil cauzeze daune sau prejudicii de orice grad sistemelor informatice sau pentru a posta informaţii, URL-uri, sau link-uri către site-uri sau servere care ar putea conţine astfel de Conţinut;
• pentru a solicita trafic excesiv, emite sau transmite scrisori în lanţ, "junk mail" sau "spam" de orice fel, sondaje, concursuri, scheme piramidale, sau pentru a  angaja în orice alt comportament, cu intenţia de a restrânge sau împiedică alţi utilizatori folosească şi beneficieze de Forumul Vodafone, sau care ar putea afecta sau strica reputaţia noastră sau reputaţia vreunei terţe părţi;
• pentru a posta thread-uri duplicat. Dacă există deja un thread referitor la acelaşi Conţinut, aveţi obligaţia de a utiliza acel thread;
• pentru a posta Conţinut referitor la contul dumneavoastră Vodafone.

Folosire abuzivă

Dacă, în orice moment,  simţiţi ameninţaţi de un alt utilizator al Forumului Vodafone, sau credeţi modul în care acesta utilizează sau postează mesaje pe Forumul Vodafone constituie o încălcare a acestor Clauze, sau dacă aţi primit un mesaj care  face simţiţi incomfortabil utilizând Forumul,  rugăm ne sesizaţi aceste aspecte. Noi tratăm astfel de lucruri cu seriozitate şi vom face tot ce putem pentru a aborda toate cazurile pe care ni le sesizaţi.

Pentru a raporta orice fel de abuz în sensul celor de mai sus,  rugăm folosiţi butonul "Contact", situat în partea de sus a Forumului Vodafone.
Constituie folosire abuzivă a Forumului Vodafone şi se sancţionează de către Vodafone cu suspendare temporară sau definitivă a contului dumneavastra de utilizator, următoarele tipuri de conduită precum, dar nelimitat la postarea unui comentariu care:
conţine un mesaj privat primit de la unul dintre utilizatorii acestui forum/unul dintre moderatori - precizăm faptul mesajele private privesc strict persoanele implicate; 
• are potenţialul de a provoca în mod negativ, ataca sau insulta o altă persoană;
• este rasist, sexist, homofob, cu referiri sexuale explicite, abuziv sau neconform din oricare alt punct de vedere cu viziunea Vodafone România;
• este scris într-un limbaj licenţios sau orice alt tip de limbaj care poate jigni; 
încalcă regulile de conduită legală sau încurajează încălcarea legii. Sunt incluse şi încălcarea drepturilor de autor, defăimarea şi nerespectarea instituţiilor legii şi/sau publice;
• face reclamă unor produse sau servicii, care au ca scop profitul său sau al unui competitor; 
• este făcut în numele altei persoane, fără acordul acesteia;
în mod repetat postează acelaşi mesaj sau mesaje similare ( "spam");
• nu are legătură cu tema de discuţie;
• include date de contact, de exemplu: numere de telefon, adrese de e-mail sau poştale sau orice alte informaţii cu caracter personal; 
• este scris în altă limba decât limba română (cu excepţia rubricilor dedicate subiectelor în engleză); 
conţine link-uri către alte site-uri care încalcă politica Vodafone România;
• descrie sau încurajează activităţi care pot pune în pericol siguranţa sau integritatea fizică a altor persoane. 

Păstrarea confidenţialităţii datelor dumneavoastră personale

Datele personale şi de contact pe care le furnizaţi la înregistrarea pe Forumul Vodafone sunt stocate într-o locaţie sigură, utilizată pentru date de autentificare. Adresa dumneavoastră de e-mail este folosită pentru a  trimite e-mailuri de sistem, cum ar fi confirmarea înregistrării şi reamintirea parolei dumneavoastră, actualizări despre modificările aduse acestui serviciu, inclusiv eventuale notificări pe care va trebui vi le trimitem, privitoare la utilizarea de către dumneavoastră a Forumului Vodafone.  asigurăm nu vom folosi adresa dumneavoastră de email pentru scopuri de marketing, decât dacă aţi convenit altfel în acest sens. Orice alte utilizări ale datelor dumneavoastră personale sunt guvernate de Politica de Confidenţialitate Vodafone, care completează aceste Clauze.

Atenţie!


Nu postaţi date personale, inclusiv, printre altele, informaţii despre contul dumneavoastră de telefon mobil, pe Forumul Vodafone. Vodafone nu vă va solicita niciodată detaliile de contact personale sau informaţii despre contul dumneavoastră, prin intermediul Forumului Vodafone. Dacă aveţi întrebări despre contul dumneavoastră de telefonie mobilă Vodafone, care necesită dezvăluirea de date cu caracter personal sau date de cont,  rugăm contactaţi serviciile noastre de Relaţii cu Clienţii, pe calea obişnuită. Pentru a afla cum ne puteţi contacta, vizitaţi www.vodafone.ro. şi accesați butonul "Contact"'. De asemenea, rugăm intraţi direct în contact cu un operator Vodafone prin intermediul serviciului de Chat Online ce apare în dreapta paginii în site-ul www.vodafone.ro, precum şi în varianta de mobil a site-ului şi în aplicaţia MyVodafone.

Informaţii generale

Ne rezervăm dreptul de a edita, modifica, suspenda, anula sau elimina Forumul Vodafone, inclusiv conţinutul acestuia (care ar putea include şi Conţinutul dumneavoastră), în orice moment, fără a  notifica, şi pentru orice motiv, acest lucru putând include, printre altele, anularea accesului dumneavoastră la Forumul Vodafone ca urmare a încălcării oricăreia din prezentele Clauze. În acest caz nu ne obligăm  punem la dispoziţie nicio copie a niciunui Conţinut pe care l-aţi încărcat până la acea dată pe Forumul Vodafone şi  reamintim trebuie va asiguraţi aveţi (vi s-a permis) o copie a Conţinutului respectiv salvată în altă parte.

Ne rezervăm dreptul de a revizui aceste Clauze în orice moment. Varianta revizuită intră în vigoare în termen de două săptămâni după postarea acesteia pe Forumul Vodafone. Prin folosirea în continuare a Forumului Vodafone se va considera  aţi acceptat Clauzele revizuite, drept pentru care va recomandăm verificaţi periodic aceste Clauze, pentru a asigura sunteţi la curent cu cea mai recentă versiune.
Vodafone România se angajeaza facă toate demersurile necesare, pentru ca serviciul Forumul Vodafone fie disponibil clienţilor, cu suport oferit din partea moderatorilor Vodafone de luni până duminică, în intervalul orar 09:00-18:00. Menționăm că de sărbătorile legale suportul oferit pe forum va fi limitat.

În cazul vreunui conflict între prezentele Clauze şi condiţiile website-ului Vodafone, clauzele şi condiţiile de faţă şi politica noastră de confidenţialitate, prezentele Clauze şi Condiţii prevalează. Prezentele Clauze sunt guvernate de şi interpretate în conformitate cu dispoziţiile legii române şi prin prezenţa sunteţi de acord va supuneţi competenţei exclusive a instanţelor de la sediul Vodafone România.