Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Sfătuitor
Postări: 91
Înregistrat: ‎26-04-2013
0
Soluţie acceptată

2874 Spam ?

Am primit un SMS de la 2874  , ca suna cam asa :

 

Va multumim ca ati apelat Vodafone! Daca mai sunt lucruri de clarificat, va rugam sa raspundeti gratuit acestui SMS si va vom suna curand. Raluca

Membru de onoare
Postări: 1.027
Înregistrat: ‎21-05-2013

Re: 2874 Spam ?

Buna ireal.

 

Nu este vorba de spam. Acest nou serviciu presupune trimiterea de catre consultant a unui sms, dupa o interactiune cu clientul, prin care este informat asupra faptului ca in cazul in care mai are si alte nelamuriri poate raspunde sms-ului si un agent Vodafone il va suna . 

 

Multumesc,

Alexandra

Sfătuitor
Postări: 91
Înregistrat: ‎26-04-2013

Re: 2874 Spam ?

Buna Alexandra, 

 

Am sunat la  *222 , inainte sa-mi oferiti dumneavoastra acest raspuns , si mi s-a spus ca este Spam. Se pare ca stimatele colege de la serviciul relatii cu clientii nu stiu despre acest serviciu si nici nu au fost informate. 

 

Nu scrie nicaieri despre acest serviciu pe site-ul companiei.  Nu prea vad rostul acestui serviciu, daca chiar intradevar exista.

Membru VIP
Postări: 4.498
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: 2874 Spam ?

Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse și servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului și de proprietarii de situri pornografice. Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune.

 

Ori in continutul textului primit eu nu sesisez niciunul din aceste aspecte!

Sfatul meu e sa dai crezare Moderatorilor acestui form!

Nu stiu cu cine ai vb la *222 ( sau poate la 1234  Emoticon fericit ) dar aici vei primi , de la moderatori, raspunsuri cu adevarat profesioniste!

 

Ce zici, daca continutul mesajului primit era:

Va multumim ca ati apelat Vodafone! Drept urmare, va invitam la o bere rece!

 

l-ai mai fi considerat spam?  Emoticon foarte fericit

██████████████████████████████████████████████████████████████████


ModeratorMATEI ᵖʳᵒᶠ ᵐᵃᵗᵉ


Moderator


Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012
0

Re: 2874 Spam ?


SMS de la numar scurt poate induce in eroare utilizatorul. Va rog cititi sectiunea frauda https://www.vodafone.ro/termeni-si-proceduri-legale/index.htm#tab-3 acolo se spune clar ca promotiile vor fi trimise prin sms. Am primit si eu acum cateva momente acel mesaj in urma unei discutii cu un operator *222. in loc de un numar poate sa apara scris Vodafone si asa ar fi mai simplu. In plus nu se face referire nicaieri in sectiunea ''Contact' ca acest numar poate fi folosit in relatia cu clientii.
Daca primeam acelasi mesaj de la numar scurt cu suprataxa era frauda.