Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

360.com has been discontinued :Backup your Mobile Phone or Sync

Dupa cum probabil stiti sau poate nu celebrul site de la vodafone 360.com se inchide "360.com has been discontinued. To save your 360 account data, you need to export it before 31.03.2012." http://vodafone360.com/en/

 

Pentru cei care nu stiati compania vodafone a preluat  situal de sync "zyb.com" acolo puteai sa iti sincronizezi datele,contactele etc din orice telefon. Vodafone a transformat situl zyb in 360 dar acum se inchide si acesta. un mare pacat pentru ca daca iti pierdeai sau iti stergeai din gresala contactele din telefon le aveai salvate la indemana rapid si sigur acesata fiind cel mai bun site de sync via internet. Sugestii : oare Vodafone va mai creea un site asemanator unde poti sa iti salvezi contactele,sms, etc ? Asteptam sa vedem.

 

Intrebare: care stiti asemenea situri de sync care sa mearga pe Symbian,OS,Android ?

 

 

 

 

Membru de bază
Postări: 196
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: 360.com has been discontinued :Backup your Mobile Phone or Sync

[ Editat ]

Buna,

 

Site-ul se va inchide, intr-adevar. Vodafone ofera in momentul actual serviciul "Vodafone Transfer Continut" pentru  transferul datelor din telefon.

Transferul se realizează doar în magazinele Vodafone, iar clientii Vodafone beneficiaza de transfer gratuit al continutului telefonului.

 

Ce pot recomanda este serviciul Google Sync. Aici gasesti detalii despre compatibilitatea acestui serviciu cu dispozitivul pe care il detii. 

Apple ofera un serviciu asemanator , iCloud, disponibil pe sistemul de operare iOS5.

 

Deocamdata, nu avem informatii privind un nou serviciu precum este cel oferit pe 360.com, insa in momentul in care vom avea noutati, vom posta si pe forum.

 

Multumesc,

Valentina

Începător
Postări: 11
Înregistrat: ‎14-02-2012
0

Re: 360.com has been discontinued :Backup your Mobile Phone or Sync

pacat ca se inchide,am avut un samsung cu limo pe el si 360,era foarte simplu si foarte ajutator,pacat