Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Începător
Postări: 23
Înregistrat: ‎24-01-2012

Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

Ce_ar fi ca abonatii cu vechime de minim 5ani sa_si ia un telefon nou la fidelizare dupa 6 luni prin prelungire evident si sa nu mai astepte 24 de luni...ar fi coolEmoticon fericit...adica nu v_ati simti mai bine sa nu mai asteptati doi ani pana va puteti reinnoi abonamentu?...eu n_am si n_am avut niciodata vodafone(dar cine stie?) dar am prieteni care li s_au furat sau crapat telefonu si erau necajiti ca trebuie sa mai aiba rabdare pana la urmatoare fidelizare desi au supervechime in retea!...ar fi ceva nu?

Oz
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

Acum ceva vreme, orice abonat avea dreptul la un telefon cu reducere prin reinnoirea contractului o data pe an. Deci dupa 12 luni puteai sa reinnoiesti. Dar se pare ca politica firmei s-a schimbat in detrimentul clientului, si au facut unele modificari: prin programul de loialitate nu mai ai dreptul la reinnoire decat cand iti expira contractul (24 luni), cu punctele de loialitate nu mai poti efectua plata partiala sau totala a facturii, punctele se castiga muuult mai greu (nu mai exista punctele in functie de numarul de ani de cand esti in retea), etc. Si pe deasupra, cand a fost introdus "Vodafone pentru Tine" s-a facut o campanie de dimensiuni considerabile (sms-uri, emailuri, spoturi TV, reclame in ziare, etc), si totul ca sa convinga clientul ca e un lucru in folosul lui, dar de fapt acestuia i s-au redus si eliminat o serie intreaga de beneficii Emoticon trist Trist!Emoticon frustrat

Membru veteran
Postări: 536
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

Buna. Multumim pentru feedback, vom tine cont de sugestiile tale.

Ramona

Highlighted
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

Ar trebui sa faceti mai multe pentru a fideliza clientii de exemplu ar fi mai buna o cartela de cosmote fata de un abonament vodafone.. cel putin in randul tinerilor.. la liceul meu cel putin 70% au cartela cosmote vodafone e pe locul 22 din pacate...deci ar trebui luate masuri :d (parerea mea de om mediocru ) Emoticon fericit)

Nou venit
Postări: 9
Înregistrat: ‎18-02-2012
0

Re: Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

foarte buna sugestia ta
Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎13-02-2012
0

Re: Achizitie on_line la fidelizare la 6 luni

ai dreptate