Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 6
Înregistrat: ‎18-06-2012
0

Angajati slab pregatiti

 Buna seara. In data de 1.10.2018, am fost sunat pe telefon de 2 numere vodafone. In acel moment nu eram in preajma telefonului, deci nu am raspuns. Ulterior am sunat la ultimul numar pierdut si am dat de o doamna/ domnisoara, care vroia sa imi daca o noua oferta. Toate bune si frumoase, ii explic ca as vrea sa mai preiau un abonament si a doua zi sa na contacteze sa prelungim contractul, pe noi conditii. In acceasi zi dupa convorbirea cu prima doamna, suna o alra, care intr un fel ma certa ca am discutat cu prima, ca eu sunt alocat la ea. ( probabil ca de aici amabilitatea de a nu ma mai contacta nici una)A doua zi surpriza, nu am mai fost contactat, sunand eu sa vad ce se intampla - doamna nu este la servici , a plecat mai devreme, urmand sa ma sune azi, dar am asteptat in zadar. Am contactat din nou relatii clienti, care foarte amabil a spus ca voi fi contactat - dar se pare ca doamna a dat ignor si acum. Acest lucru m a indemnat, ca dupa 18 ani de conex - vodafone, sa contactez unul dintre concurenti care imi va prezenta maine oferta lui. Cu stima, de fapt as putea zice altfel, dar nu vreau sa fiu nepoliticos.

Highlighted
Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017
0

Re: Angajati slab pregatiti

Buna,

Ne pare tare rau sa stim ca nu ai reusit sa iei legatura cu noi. Am dori sa verificam si noi aceasta situatie, insa pentru ca aici nu iti putem cere mai multe informatii ce tin de cont, dorim sa protejam contul tau de client, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa socialmedia_ro@vodafone.com.

Ne ajuta daca ne oferi link-ul acestei postari precum si numarul de telefon pentru care ti-ai dorit aceasta noua oferta.

Multumim pentru intelegere si asteptam sa ne scrii,
Madalina