Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Nou venit
Postări: 1
Înregistrat: ‎16-12-2018
0

B859VDF - SOFER CRIMINAL SI LIPSA DE PAGINA DE CONTACT PENTRU RECLAMAȚII

Salut, in primul rand ar trebui să aveți o pagină de RECLAMAȚII pentru probleme de genul nu sa stea oamenii la căutat. Șoferul vostru a tăiat coloana  de mașini pe vasile milea,  nu a fost lăsat să se bage in coloană si a inceput sa claxoneze apoi a ieșit sa se certe cu un șofer si sa ii tragă de portiera. Asta se intampla azi 16 dec 2018 in jurul orei 4 si jumatate. Șoferul era împreună cu o gagica in fata căreia se umfla in pene in mașina de muncă un golf si a intrat în afi. Este neapărată nevoie sa luati masuri nu sa înarmați toți nebunii cu mașini  și e neapărată nevoie de o pagină de CONTACT in situatii de urgență.  sper sa fie văzut mesajul meu de către cineva. Va rog, luati măsuri.  Imi  pare rau de familia care era in mașina  la care s-a dus nebunul sa faca scandal.

Highlighted
Moderator
Postări: 214
Înregistrat: ‎25-06-2018
0

Re: B859VDF - SOFER CRIMINAL SI LIPSA DE PAGINA DE CONTACT PENTRU RECLAMAȚII

Buna!

 

Imi multumim pentru sesizare, situatia relatata a fost trimisa in atentia departamentului care se ocupa de flota Vodafone.

Pe viitor, ne poti trimite sesizarile tale folosind formularul de aici:  https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/contact/index.htm.

 

Elena