Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 59
Înregistrat: ‎25-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

[ Editat ]

Adevarul ca pentru clientii actualii, nu prea au oferte.....

Oz
Sfătuitor
Postări: 37
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Va sugerez sa aruncati o privire pe sectiunea "Abonamente", deoarece sunt foarte multe persoane acolo care se plang de diverse aspecte, precum:

  • diminuarea si eliminarea unor facilitati din programul de loialitate
  • injumatatirea traficului inclus in extraoptiunile de Internet pe mobil (comparativ cu aceleasi preturi acum 2 ani)
  • lipsa unor oferte mai serioase de fidelizare pentru clientii de 7-10 ani sau chiar mai mult
  • lipsa implementarii unor tehnologii precum EDGE, care nu ar necesita un efort extraordinar, dar ar face mai usoara accesarea Internetului in multe sate si comune (si chiar zone din municipii) unde semnalul 3G pe 2100 MHz este slab sau fluctueaza.
  • preturile mult prea mari la telefoane cumparate prin prelungirea contractului (devine mai avantajos sa cumperi un smartphone din alte magazine)
  • discrepanta nejustificata a ofertelor prepay vs. abonamente:

De exemplu, pentru ultimul punct: in prezent cartela ofera la 7 euro avantaje mult mai mari decat abonamentul Mega 8 (de 8 euro).

 

Cartela: 3000 min retea, 150 nationale+internationale, 100 MB (prin optiunea TOTAL 5E + optiunea PLUS 2E)

vs.

Mega 8: 800 min retea, 80 nationale, 80 MB

 

Cu politica aceasta de adunare a cat mai multe cartele prepay si neglijarea clientilor vechi, tot mai multa lume va decide sa treaca pe cartela sau sa isi porteze numarul. Si eu sunt decis sa fac acest lucru.... desi sunt abonat de 9 ani.

Membru
Postări: 30
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Uitati-va pe site-urile din tarile in care Vodafone este prezent. Vedeti ce telefoane dau,ce facilitati au utilizatorii,intr-un cuvant cum e tratat  individul. Veti spune ca aia platesc mai mult,dar trebuie sa observati ca si noi avem abonamente ce depasesc lejer 50 euro,dar platim sute de euroi pe niste telefoane chiar expirate uneori,pe cand dincolo se da ultimul racnet,la preturi modice sau gratis

Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Eu lucrez de 8ani pentru Vodafone, undeva in tara.Marturisesc ca sunt din ce in ce mai nemultumita de Vodafone.Incepand cu capitolul Relatii cu clientii, telesales,semnal la internet, fidelizare,toate ma dezamagesc profund.Din pacate acest lucru se vede si la clientii mei tot mai des.

Highlighted
Începător
Postări: 16
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

[ Editat ]

Am sa dau si eu un reply la acest thread care va fi mai mult de rau ( si asa nam sanse sa castig la concurs) Emoticon foarte fericit deci cei care au scris inaintea mea au dreptate mai mult sau mai putin.. cartela la momentul acesta are mai multe avantaje decat abonamentul mai ales ca la o reinnoire nu se acorda privilegii mai mari decat la inceperea unui abonament ( se poate asa ceva- sa ai abonament de 3 ani si la reinnoire sa nu ai niciun avantaj fata de cel care face un abonament nou? mai ales  punctele de loialitate se obtin extrem de greu si nu valoreaza mai nimic). Telefoane invechite la pret foarte mare la abonament iar cele noi la abonamente ridicol de mari ( mai bine iei la liber de la alte magazine)... Pai intreb si eu.... ce a ajuns Vodafone-ul fata de ce era odata? Emoticon trist

Specialist
Postări: 95
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

In relatia cu toate firmele cu care lucrez, pun accent pe flexibilitate, fie ca e vorba de banca, furnizori, provideri de net/telefon/GSM/altele si de cele mai multe ori sunt placut surprins... Ca si client privat preiau din aceste experiente dar ma intristez ca lipseste "flexibilitatea" pt. post-paid. Am ajuns la concluzia (poate gresita) ca daca vrei cu adevarat oferte beton, fara batai de cap si mai ales "flexibilitate", atunci iti tragi cartela...
Oare marketingul vostru asta isi propune, sa-i "convinga" pe toti platitorii de abonamente ca e mult mai convenbil sa treci pe cartela?
Sfătuitor
Postări: 69
Înregistrat: ‎26-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

[ Editat ]

destul de multumit.in afara de semnalul 3g pe care nu prea il prind la 25 de km de bucEmoticon fericit)

Sfătuitor
Postări: 56
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

[ Editat ]

nu prea mai sunt multumit

adica am platit peste 1100 de euro in 2 ani

si sunt tratat ca un nimeni

imi zice o tipa de la call center ca nu o intereseaza cat platesc eu la vodafone

ok ! daca nu va intereseaza o sa cotizez mai putin la bunastarea companiei

bine ca mi s a spus ca banii nu conteaza pt vodafone

programul de loialitate nu conteaza

vodafone,ce conteaza pt voi?

nr de clienti? scade...

Forgiven,but not forgotten
Începător
Postări: 15
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

[ Editat ]

 

@feribalint a scris:

Daca din 1998 sunt inca clientul acestei companii inseamna ca sunt multumit.La ora actuala am 3 abonamente si 2  cartele preplatite.

Poate la capitolul fidelizare clienti vechi ar trebui lucrat mai mult. 
Tu asa vezi piata? daca am x ani vechime sunt client care merit steluta si sa am beneficii garla? Statul face la fel cand vei iesi la pensie? te premiaza in functie de anii lucrati? sau in functie de contributia de acolo?
Mi se pare ca se comporta foarte bine vodafone la fidelizare.

Începător
Postări: 15
Înregistrat: ‎30-01-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Poate pare aberant pentru cele citite mai sus, dar comparand toate celealte oferte de pe piata romaneasca, pot spune cu siguranta ca Vodafone are clasamentul la calitate servicii. Daca doresti preturi mici si servicii pe masura sugerez sa incerci in alta paete. Preturile sunt normale, nu mai comparati vodafone romania cu vodafone oricare alta tara, politica in romania e diferita de cea din alta tara. Daca aici va plangeti, atunci nu mai alimentati, ca aceia au scumpit toate lucrurile.. Vodafone daca nu mai face oferte sa rupa gura targului, e pentru ca e taxata suplimentar. Sincer m-am bucurat ca nu a saltat si ea preturile...

Nu sunt prea dispus sa apreciez o companie, dar Vodafone mi-a castigat aprecierea, servicii bune, comunicare excelenta, rapiditate in raspunsuri.

intr-un cuvant, Vodafone