Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Sfătuitor
Postări: 74
Înregistrat: ‎27-01-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

As acorda calificativul "multumit +++" si nu foarte multumit, pentru a lasa loc la mai bine.

Aceasta apreciere este facuta si pe baza criteriilor pe care le-am aratat in postul plasat la topicul "Prin ce se deosebeste Vodafone de concurentii sai".

Cu cat ne referim la o durata de timp mai mare (medie, lunga) multumirea este mai mare.

Înţelept
Postări: 135
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

salut feribalint
pai ti-ai cam raspuns singur la intrebare............. pt ca acolo scrie UK si aici scrie Ro, oricum trebuie sa recunosti ca si la noi s-a avansat destul de mult cu partea de telecom atat ca tehnologi cat si ca oferte, mai avem insa de mancat asa este, dar sa privim si putin in istorie, de cand au ei telecom mobil si de cand avem noi , plus ca la noi a vost la mijloc si un Romtelecom de stat, unde se mancau bani cat pentru o retea intr-un an . La noi cat s-a furat, si cate bete'n roate s-au bagat de cei de la conducere ( nenea PSD si PNL de pe vremea aia ), cata spaga s-a cerut companiilor ma mir ca am ajuns unde am ajuns.
Începător
Postări: 19
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Sunt multe lucruri ce ar putea fi imbunatatite:

1. Angajati slab pregatiti - pentru o asemenea companie e rusions ca tu, ca si client, sa fii mai bine pregatit atit din punct de vedere al ofertelor cat si tehnic

2. Unele raspunsuri oferite sunt in afara realitatii - intrebase cineva pe forum despre folosirea telefonului pe post de modem si raspunsul primit a fost ca nu se poate decit cu nu stiu ce optiune disponibila doar la abonamente, lucru total fals

3. Oferte net inferioare si mai scumpe decit Vodafone din alte tari

4. Se urmaresc castigurile rapide, furtisagurile, fara a se gandi pe termen lung

 

Ioa
Începător
Postări: 13
Înregistrat: ‎04-02-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?1. Nu ai cum sa eviti situatii in care un client este poate mai documentat sau priceput din punct de vedere tehnic. Daca ai lucra macar o zi ( o prima zi) ca si consultant ti-ai da mai bine seama despre ce este vorba.

2.Raspunsul este unul foarte corect, oficial vorbind. Daca unii reusesc sa gaseasca alte modalitati (pe care nu le-a negat nimeni) este altceva.

3. Noi suntem in Romania, avem alta mentalitate si alte salarii. In alte tari oamenii vor mai mult - platesc mai mult nu vor mai mult- dar la un pret si mai mic.
4. Sunt anumite castiguri rapide la care orice firma apeleaza la un moment dat.

Începător
Postări: 19
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

1. Ioa intr-adevar nu m-am exprimat eu in totalitate bine. Daca dai peste un client pregatit mai bine tehnic, atunci apelezi la cineva mai priceput ca tine, daca nici acea persoan nu stie, mergi mai departe (ca si consultant). Si tot asa pina ce rezolvi problema clientului. Din pacate insa ceste lucruri nu se fac. Bine ca macar am fost de acord la partea cu ofertele de pe piata. Din apelurile catre Serviciul clienti, cam 30% nu stiau de fapt ofertele.

 

2.Exemplul era doar ca exemplu, aici putem include si propunerea unor solutii total pe dinafara si multe altele.

 

3. Bine zis, e vorba de mentalitatea managerilor, e o problema de management asta. Au vazut ca lumea se aboneaza/cumpara servicii la un pret dublu decit cel din afara, hai sa-i dam inainte

 

4. Nu e vorba de anumite (ca atunci ar fi bine) ci de toate - nu exista o viziune pe termen lung. Hai sa-l pacalim pe client (da-l naibii, ce daca e abonat de 6,8,12 ani) si-i spunem ca avem o super mega oferta doar pentru el ca e fidel, dar de fapt propunem exact ceea ce e pe piata.

Membru de onoare
Postări: 1.486
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Salutare,

 

Va multumim foarte mult pentru parerile impartasite in cadrul acestui subiect. Orice mentiune este foarte importanta, fie ca este pozitiva sau negaitva.

In cazul in care puteti oferi si situatii prezentate concret, le asteptam cu cea mai mare placere.

 

Claudiu

Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎08-02-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

buna seara,

sunt client vodafone din 1999. nu pot sa spun ca in acest timp au existat nemultumiri. poate singurele au fost cele generate de "ofertele personalizate, pentru clientii fideli vodafone" si modul in care au fost oferite...dar nu am fost afectat de acest fapt.

faptul ca in multe zone unde inainte se putea vb excelent, acum sunt tot timpul intreruperi, caderi de semnal, etc, incepe sa genereze un fel de nemultumire. desi cam in urma cu 3-4 saptamani,  am facut o sesizare la *222, imi pare rau ca nu am notate persoanele cu care am vorbit, nici pana in prezent nu am fost sunat pentru ceea ce se intampla si situatia este aceeasi. indiferent ca am tel pe 2 sau 3G. am nevoie sa initiea un apel si interlocutorul nu ma aude. sau se intrerupe apelul in timpul convorbirii. sunt nevoit sa folosesc 2 operatori, ca nu mai ma pot baza pe vodafone!!!

am dat atunci, toate detaliile necesare si am primit promisiunea ca se vor face verificari si apoi voi primi un raspuns.

nu cred ca o asemenea atitudine este normala, indiferent ca e vb de un client vechi sau unul nou!!! in conditiile de fata consider ca NU sunt multumit de serviciile vodafone si sunt dispus sa renunt la ele si sa portez numarul!!! 

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

am si o nemultumire totusi !

intr-o comuna aflata la nici 130 de km de Bucuresti nu exista semnal de la Vodafone. Pe harta apare cu acoperire, dar in realitate nimeni din satul nu poate sa foloseasca serviciile Vodafone ...
Highlighted
Începător
Postări: 10
Înregistrat: ‎07-02-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

deocamdata sunt la c.....te si am prepay la vodafone,dar in vara se termina contractul si vreau sa vad ce oferte mi se aduk de ambele parti,prelungirea la cosmo sau portarea la vodafone,sa vedem,la cartela sunt multumit
Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎02-02-2012
0

Re: Cat de multumiti sunteti de Vodafone ?

Nu sunt multumit, si nu m-am inscris pe forum pentru un premiu.