Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 281
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

[ Editat ]

Buna Livadaru_Daniel,

 

Poti selecta si un alt abonament pentru acest telefon. Sub pretul terminalului la abonamentul iPhone 59 ai optiunea "alt abonament":

 

iphone2.jpg

 

 

iphone.jpg

Multumesc,
Raluca
Membru
Postări: 45
Înregistrat: ‎30-06-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Printre altele, nu le mai enumer aici acum, am descoperit inca o lipsa de bun simt care imi intareste decizia de nu a mai prelungi abonamentul cu Vodafone cand va expira.

De 14 ani de cand sunt client Vodafone, am data de emitere a facturii pe 14 ale luni cu scadenta pe 28 ale lunii. Eu platesc dintotdeauna orice factura pe 30 sau 31 ale lunii, explicandu-le celor ce m-au sunat de la Vodafone ca o solutie ar fi mutarea datei de facturare pe 20. Mi-au si inregistrat solicitarea dar credeti ca s-a facut modificarea? Nuuuu, dar acum ca sunt in negocieri cu Vodafone ce credeti ca mi-au pregatit ca surpriza: niste penalizari pe ultima factura.

 

Acum vin si intreb urmatorul lucru: Nu credeti voi cei de la Vodafone ca era mai de bun simt sa verificati inainte sa puneti penalizari daca este vreo solicitare de schimbare a datei de facturare?

 

Nu suma este problema ci principiul in sine.

 

Ma scarbesti pe zi ce trece draga Vodafone...

Sfătuitor
Postări: 53
Înregistrat: ‎19-05-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

In situatia data,fara resentimente de vreo 3-4 ani incoace Vodafone a dacazut sistematic si in privinta ofertarii (vezi scoaterea ab, de valoare mica si introducerea celor cu val. ridicata) concomitent cu scaderea pregatirii celor de la rel. cu clientii care habar nu au de aceasta companie(tind sa cred ca au traininguri unde invata ca pe poezie ce sa spuna clientilor desi nici o problema nu seamana cu alta raspunsul e indubitabil acelasi). Lipsa de initiativa din partea conducerii Vodafone care tind sa cred ca tinta lor de marketing este: daca pierdem 2-3 clienti cu ab. de 5-6 euro si castigam unul cu ab. de 12-15 euro castigul financiar este mai bun,nu? Dar dupa parerea mea este gresita....asta ramane da vazut. De aceea am si renuntat la voi ptr. ca nu mai oferiti servicii de calitate si sunteti total indiferenti in special fata de clientii cu vechime.Si de obicei o afacere se bazeaza pe clientii vechi si fideli...nu pe cei cu care faci 1-2 ani contract si au plecat,dar asta e gandirea voastra si ar trebui cu masterele care la aveti in firma sa stiti mult mai mult......

Membru de bază
Postări: 371
Înregistrat: ‎27-02-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

ofertarea clientilor vechi este f slaba, si asta e o evidenta, nemultumitii fiind, dupa cum se vede pe forum, foarte mult. In ceea ce ma priveste m-am plictisit sa mai cred ca vor face vreodata o oferta ok unui client vechi, eu insumi trecand printr-o astfel de experienta, refuzand la final orice oferta. Eu unul nici nu mai astept vreo oferta de la ei, portarea fiind aproape sigura pentru ca am tot mai multi amici in alte retele.
Sfătuitor
Postări: 53
Înregistrat: ‎19-05-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Partea "buna" este ca un moderator iti solicita amanunte...le trimiti...astepti...si pana la urma alt moderator dupa cateva zile iti spune ca respectivul e liber....ha,ha,ha.Ptr.mine asta e clar bataie de joc.Daca ai cuvant ti-l respecti..daca nu macar taci !Nu solicita ceva stiind ca nu rezolvi nimic.

Sfătuitor
Postări: 53
Înregistrat: ‎19-05-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Si ca sa revin....ofertarea facuta de "loializatorii" Vodafone este si cea existenta pe site minus 15 euro la pretul telefonului (desi sunt client cu state vechi si cu mai multe ab.). Oferta a fost facuta facuta cu o voce indiferenta si cu o mare graba ca si cum ar dori sa scape cat mai repede.... Banii dati lor pot sa-i dau si la altii si asta incepand de maine cand reziliez 2 ab.  PA Voda.....

Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎04-04-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

Asta nu-mi place la VODAFONE :

"Redeschid PROBLEMA rezilierii contractului

A venit si ziua Z ,pe 16.09.2012 trebuia sa-mi inchida abonamentul si sa-l treaca pe cartela.

Bineinteles acest lucru NU S-A INTIMPLAT.

Din 15.09.2012 sun in fiecare zi (azi am sunat de 2 ori deoarece ieri la 18:30 mi-a spus ca au plecat cei de la serviciu care se ocupa de problema asta) la *222 si primesc acelasi standard raspuns "veti fi sunat maine de cineva",nici acest lucru nu s-a intimplat.Deci VODAFONE ESTE O COMPANIE FARA OBRAZ.

Acum am facut reclamatie pe site si astept 24 de ore.

Oare numai in instanta poti scapa de un abonament ?


@lnegoiu a scris:

  Sunt abonat la aceasta companie din 1998,

   Azi am fost la magazinul Vodafone din Bucuresti,calea Mosilor ,sa reziliez un contract si am constatat cu stupoare ca acel contract a fost prelungit abuziv inca un an de compania vodafone Romania unilateral fara aceptul meu.

   A mai patit cineva asa ceva? Acesta companie devine pe zi ce trece mai neserioasa , neprofesionala ,necompetitiva,etc"


 

Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎04-04-2012
0

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Ai foarte mare dreptate Claus
Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎04-04-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Subscriu cavit
Începător
Postări: 24
Înregistrat: ‎04-04-2012

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Buna analiza !