Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 2
Înregistrat: ‎25-04-2012
0

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

imi da internet oriunde, voce si sms in retea nelimitat. Trebuie doar sa cer.
deci la Vodafone merge cu cersitul.
Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012
0

Re: Ce nu vă place la Vodafone?

Buna robicosu,

 

 

Spune-mi, te rog, cu ce iti pot fi de folos.

 

 

O zi frumoasa iti doresc!

Roberta

Vizitator
Postări: 8
Înregistrat: ‎25-01-2012
0

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

buna ziua. iata ce NU IMI PLACE. Am achizitionat un abonament  de 16 euro unde se specifica clar ca acesta este compus din mega 8 cost 8 euro cu tva si optiunea de internet 600 mb cost 8 euro,  cu specificatia clara PROMOTIONAL. Dar tot la vodafone la internet pe mobil, ca obtiune abonament lunar( vezi internet pe mobil), la pretul de 8 euro tva inclus , primesc trafic 1 gb. intrebare: e teapa pentru cei ce dam 8 euro pe 600mb in loc sa primim 1gb? daca e doar o greseala atunci cum fac sa primesc si eu 1gb pentru 8 euro? multumesc vodafone

Membru cu acte în regulă
Postări: 470
Înregistrat: ‎18-06-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

Buna ROMI-K,


Lasa-mi, te rog, intr-un mesaj privat numarul in cauza pentru a putea verifica.


Multumesc,
Alina

Începător
Postări: 27
Înregistrat: ‎10-10-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

Ce nu imi place? Nu imi place ca pentru cei care isi porteaza numarul din alte retele se ofera avantaje foarte mari, iar pentru cei care sunt de ani de zile in retea la o reinoire a abonamentului nu se ofera absolut nimic, desi as plati mai mult  probabil decat cel care se porteaza, desi sunt client Vodafone Exclusive. Deci ce ramane sa fac? Sa astept cele cateva saptamani cat mai este abonamentul valabil si pe urma imi portez dupa 7-8 ani de Vodafone numarul. Sper ca la un moment dat o sa intelegeti ca cei care sunt de ani de zile abonati Vodafone sunt la fel de importati ca si cei care se porteaza, daca nu chiar mai importanti.

Membru de onoare
Postări: 791
Înregistrat: ‎17-09-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

[ Editat ]

Buna papichullooo,

 

 

Iti multumesc pentru opiniile exprimate. Ele vor fi analizate de cei vizati.

Spune-mi, te rog, daca te pot ajuta in vreun fel. Am rugamintea sa-mi trimiti mai multe detalii in mod privat.

 

 

Multumesc,

Roberta

Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012
0

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

Sunt tare curios ce fel de marketing este acesta, ca să nu fie tratați la fel toți clienții. Pentru mine e „la mintea cocoșului” că, așa cum faci oferte să atragi clienți noi, tot așa trebuie să faci oferte ca să-ți menții clienții actuali. Dacă mie nu mi se făcea asta acum 4 ani, eram de mult portat la Cosmote. Acum însă s-ar părea că nu se mai practică această schemă de marketing. Aici am scris ce am pățit eu în acest sens, ce „ofertă” seacă mi se făcea.

Vizitator
Postări: 4
Înregistrat: ‎04-01-2013

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

1.Tocmai ce mi-am achizitionat la liber un modem k4605 de la vodafone, astazi l-am primit, si am constatat ca este blocat in retea. Nu cred ca este normal, daca il cumparam cu abonament as fi inteles...2. Nu ma pot conecta la internet decat cu cartela de internet prepay, cu sim-ul prepay de voce unde mi-am activat 1Gb lunar, nici vorba desi am incercat toate setarile posibile. 3. Viteza modemului, in urma testelor, este net inferioara telefonului, aceeasi locatie, inclinatie etc, plus ca telefonul il pot folosi si ca modem wi-fi, dar de, am zis ca voi avea semnal mai puternic cu modemul...

 Cred ca ajunge.

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

1. Nu înțeleg cum ai cumpărat modemul: liber de orice serviciu Vodafone, sau însoțit de Cartela Internet Prepaid? Dacă l-ai cumpărat fără a contracta vreun serviciu sau fără această cartelă reîncărcabilă, dacă ai fi cerut, ar fi trebuit să ți-l deblocheze gratuit; mergi cu factura de achiziție la un magazin Vodafone. Durează maximum 15 zile. Deși mă ocup cu deblocat telefoane, nu cumpăr niciodată telefon sau modem de la Vodafone sau Orange pentru că sunt blocate în rețea și sunt mai scumpe ca la unii dealeri.

2. Când introduci modemul în portul USB, el îți oferă spre instalare un program. Folosește-l numai pentru conexiunea prin Cartela Internet Prepaid. Poți însă să-l dezinstalezi și să scapi de el. Descarcă acest program, instalează-l; introdu modemul în USB; la mine detectează singur setările conexiunii de Internet. Dacă nu le detectează, pentru Cartela Internet Prepaid trebuie să introduci în program la setări:

  • APN: tobe.vodafone.ro
  • User: tobe.vodafone.ro
  • Parola: vodafone
Pentru cartela prepay de voce trebuie să introduci la setări: 
  • APN: live.pre.vodafone.com
  • User: live
  • Parola: vodafone
Ambele cartele este posibil să se conecteze și dacă lași câmpul parolă necompletat.
3. Unele modele de telefoane știu să „asculte” 2-3 antene 3G deodată dacă exisă semnal de la 2 sau 3 antene într-un anumit loc. Nu sunt sigur, dar mi se pare că modemurile Huawei fac traficul numai printr-o antenă 3G, ca și cum ar fi pe GSM. Asta ar fi o presupusă cauză. Niciodată recunoscută oficial. Nu știu cum se comportă modemurile astea de mare viteză când se conectează pe antene cu mică viteză disponibilă. Modemurile sunt noi și nu găsești nimic pe Internet despre ele. 
Folosind o stație 3G 900 Mhz, când am pus SIM-ul de abonament în Nokia C7-00, nu mergea, se bloca, asculta 2 antene scurt timp, după care nu mai voia să facă trafic pe nici una. În același loc am băgat SIM-ul într-un modem Huawei K3765 și mergea cu vreo 220 KB/s.
Viteza de 43,2 Mbps suportată de modemul tău este disponibilă la Vodafone doar în câteva mari orașe. În rest oficial este 7,2 Mbps, dar eu n-am avut această viteză niciodată nicăieri pe Vodafone. Mai mult de 400 KB/s n-am avut. Cu cartela Cosmote însă am „prins” viteza asta pe o antenă care suportă 7,2 Mbps... deci am avut viteza maximă suportată.   
Moderator
Postări: 2.729
Înregistrat: ‎12-01-2012

Re: Ce NU vă place la Vodafone?

Salut vladtepes!

 

Multumesc de interventie sarighiol! Acum scriam si eu raspuns, in mare parte cam aceleasi lucruri pe care le-ai comunicat deja tu. O singura observatie as avea si anume aceea ca APN-ul de prepaid s-a unificat cu cel de postpaid si poate folosi ca si setari de conectare:

 

  • APN: live.vodafone.com
  • User: live
  • Parola: vodafone

Tudor.

 

Vodafone