Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎27-01-2012
0

Conectarea la yahoo (web sau orice aplicatie mail) nefunctionala pe date mobile

Vodafone, v-ati suparat pe yahoo de nu ne mai lasati sa ne conectam pe datele mobile, nici pe varianta web, nici din aplicatiile de mail? De cateva zile conectarea e imposibila pe datele de la Vodafone, insa pe wi-fi merge fara probleme, deci problema e la Vodafone. Problema confirmata de cel putin 5 abonati diferiti, cu diferite telefoane: iPhone 8, Galaxy S8+, Note 8, Xiaomi Mi A1 etc.
Moderator
Postări: 687
Înregistrat: ‎26-04-2017

Re: Conectarea la yahoo (web sau orice aplicatie mail) nefunctionala pe date mobile

Buna,

Intr-adevar, in acest moment sunt anumite probleme in accesarea casutelor de email Yahoo! Acest lucru se intampla la nivel global, nu doar in reteaua Vodafone. Prin urmare, aceasta nu este o problema strict pe reteaua Vodafone Romania.

Regasesti mai multe informatii cu privire la aceasta si aici: https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/920265/Yahoo-Mail-down-not-working-Sky-e-mai... sau aici: https://www.product-reviews.net/down/yahoo-mail-problems/

O zi frumoasa,
Madalina
Highlighted
Vizitator
Postări: 5
Înregistrat: ‎27-01-2012
0

Re: Conectarea la yahoo (web sau orice aplicatie mail) nefunctionala pe date mobile

Multumesc pentru raspuns. Intre timp am primit mail de la Yahoo, legat de problemele pe care le au cu sincronizarea dispozitivelor mobile. Se poate inchide.