Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Vizitator
Postări: 9
Înregistrat: ‎16-07-2013

Internet de cosmar!!!!!!!

Am ajuns la concluzia ca platesc degeaba abonamentul de internet pentru pc/laptop. In fiecare luna arunc inutil 40 si ceva de lei pe geam si ma uit incotro ii poarta vantul.

Doar ce mi-a expirat traficul lunar inclus in abonament (3 Gb- parca) si nu mai pot intra pe nici o pagina web (inafara de site-ul vostru si de facebook) decat daca-mi cumpar o extraoptiune. Inainte era un buton de "Continua navigarea la viteza actuala" dar acum nu! acum trebuie sa dau bani pentru a mai folosi internetul inca 30 de min(cam atat imi ai sa consum 1 Gb de net). De ce nu mai pot naviga in continuare la viteza redusa.. la fiecare adresa pe care incerc sa o accesez imi apare dialogul din atasament. Sincer , cred ca va bateti joc de abonatii dumneavoastra. Un abonament de internet de 3 Gb sa fie peste 40 de lei , pe cand la RCS&RDS un abonament de 1 Gb/s e numai cu 10 lei mai scump(si nu are nici o limita de folosinta- chit ca e prin fibra optica.. dar mai bine folosesc netul numai acasa decat sa-mi fac nervi cu citeza lui de reluare in cadrul unei conferinte in care am avut nevoie disperata de acea viteza de navigare). Dar sa lasam problemele la oparte si spuneti-mi cum pot face sa navighez la viteza redusa fara sa-mi apara "that **bleep**" ca la cati nervi am pe cap, altii in plus de la voi nu-mi fac bine la sanatate.

Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: Internet de cosmar!!!!!!!

La RDS internetul mobil, cu stick, cu 5 GB trafic recomandat (adica viteza foarte foarte buna, iar dupa aia merge fara probleme, la o viteza decenta) este doar 10 sau 15 RON, in functie de faptul daca esti client si la internet fix sau nu.

 

Eu il am de ani de zile si merge foarte bine si are acoperire foarte buna. Sper sa nu apara propangandistii care zic ca nu are acoperire. Renunta la Vodafone, pierzi bani inutil.

Membru de onoare
Postări: 803
Înregistrat: ‎03-04-2012

Re: Internet de cosmar!!!!!!!

Salut CristianCo,

 

Te rog sa imi oferi, prin mesaj privat, numarul abonamentului de internet mobil pentru a te ajuta cu aceasta situatie.

Multumesc,
Adrian