Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013

Re: LIBERTATE

[ Editat ]

La noi isi permite moderatorul Claudiu sa fie obraznic si arogant cu clientii care ii platesc salariul. Vodafone il tine in continuare pe post de moderator, in loc sa il dea afara sau sa il trimita la back office.

 

Lasa, ca se face luna ianuarie si ma duc la posta sa va trimit scrisoarea recomandata prin care voi renunta la contract, sa vad atunci daca il mai agreeaza Vodafone.

 

Inca astept sa imi spuna Vodafone de ce mi-a taiat telefonul, fara sa ma anunte, asa cum scrie in contract. Pana acum se fac ca ploua, nu raspund la intrebari, dau doua numere de inregistrare la aceeasi cerere.

 

Tot in luna ianuarie 2014 se vor face nu 30 de zile, asa cum scrie pe site ca raspundeti la intrebari, ci 60 de zile si o sa trebuiasca sa spuneti DA sau NU.

 

Si indiferent ce o sa raspundeti, eu o sa va dau in judecata pentru ca m-am saturat de nesimtirea voastra, draga Vodafone.

 

Sper sa dati faliment sau sa va cumpere T-Mobile, Deutsche Telekom.

 

P.S.

 

Astept sa intervina un moderator care sa imi spuna:

 


"ne pare rau pentru situatia creata, dumneavoastra sunteti cel mai minunat client gold, poleit cu aur, iar noi suntem niste roboti care nu putem sa iesim din niste clisee inutile. Te rugam sa ne contactezi in privat pentru a iti mai plimba cererea printre alti operatori, fara a-ti da un raspuns concret. De asemenea, te rugam sa tii cont de faptul ca ai un avertisment sau mai multe pentru ca spui adevarul, iar alti clienti nu au voie sa stie ce se intampla de fapt, dincolo de reclama oribila cu Ghita. De asemenea, Vodafone ne plateste ca sa fim cat mai aroganti, mincinosi si sa plimbam cu vorba clientii. Iti uram la multi ani, fie ca lumina sfanta a sarbatorilor sa iti patrunda in suflet, iar noua sa ne patrunda banii in cont, FRAIERE!."

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: LIBERTATE

[ Editat ]

Mulți relatează aici că Vodafone prin sistemul său slab în acest punct, nu este dornic să închidă conflictele cu clienții. Am pățit și eu asta când cu nefuncționarea corespunzătoare a stației Vodafone care acoperă orașul Măcin județul Tulcea. Un an și ceva au „peticit-o” și au „cârpit-o”, în loc să rezolve din prima acoperind 3G, fiindcă oricum, mai devreme sau mai târziu, trebuia acoperire 3G.

Pentru mine, unul din criteriiile de a avea o legătură sau o prietenie cu cineva, este acela de a-și recunoaște vina atunci când greșește.Vodafone nu are în schemele de marketing asta.

Nici unul dintre modetatorii forumului nu a fost obraznic și cred că pot și alții să confirme aceasta. Cine știe ce i s-a impus mai de sus... Acolo ar trebui umblat, dar din moment ce cifra de afaceri e tot pe creștere, nu se clatină nici un scaun directorial!

Acum 2 săptămâni primesc pe telefonul Cosmote un SMS despre o opțiune pe care nu o am activă. Imediat scriu la ei. Primesc un răspuns incredibil: „este vorba de o greșeală și ne cerem scuze”. 

Fără comentarii!

 

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: LIBERTATE

N-a trecut mult după ce am scris aici despre abonamentele fără perioadă contractuală obligatorie și priviți la oferta Cosmote fără perioadă contractuală. Probabil acest forum este urmărit îndeaproape mai mult de cei de la Marketing Cosmote decât de superiorii Vodafone.

Ei, așșș... asta e o simplă bănuială a mea... Emoticon cu limbă scoasă

E o ofertă la care ai aceleași abonamente ca și la ofertele cu contract. Dacă vrei să ai disponibile beneficiile oferite, trebuie să faci contract, dar atâta vreme cât pot renunța oricând la abonament, fără a mai avea scandal cum am eu acum cu Romtelecom (foarte mult timp pierdut, și nervi, și hârtii, și ore întregi de apeluri, și ANCOM, și ANPC), eu unul mă lipsesc de beneficii fără nici un regret. Niște servicii de calitate, la un preț rezonabil, sunt cele mai valoroase beneficii pentru mine; nu e nevoie să-mi „scoți ochii” cu minute în rețea, reduceri-fantomă la telefoane etc.

Le dorim celor de la Marketing Vodafone să le lumineze Dumnezeu mintea să iasă anul acesta cu oferte de neegalat. Le amintesc și faptul că doar în câteva luni DigiMobil va intra puternic pe piață prin extinderea acoperirii lor și pe GSM, nu numai pe 3G, cum au fost până acum.

Ce diferență uriașă între abonamentele Digi Mobil și abonamentele Vodafone! Convorbiri nelimitate în rețeaua DigiMobil se oferă la prețul de 1 euro/lună fără TVA, iar în Vodafone de-abia acum cu opțiunea prepay de Mini 5, de 5 euro/lună fără TVA, s-a ajuns la o diferență aproape normală, corespunzătoare cu diferența dintre acoperirea Digi Mobil și acoperirea Vodafone.

Însă la această opțiune nu scrie nicăieri clar pe site-ul Vodafone dacă vom beneficia de ea nelimitat de acum înainte, sau doar 2, 3 sau cel mult 12 luni. Ca urmare a acestor informații intenționat omise, nici eu nu am activat opțiunea, nici altora nu le-am activat-o. Să pună mâna la treabă, nu să stea de vorbă la telefon toată ziua, Emoticon LOL de se blocheză hopping-ul stației așa cum face deseori stația asta de aici de la noi și nimeni nu ia în seamă sesizarea trimisă de mai multe ori de către moderatorii forumului și nu se obosește să repare doar un asemenea fleac!  

Membru VIP
Postări: 6.910
Înregistrat: ‎31-01-2012
0

Re: LIBERTATE

  Sunt convins ca Vodafone va avea o reactie pozitiva la initiativa Cosmote. Emoticon fericit

  Le dorim un timp de reactie cat mai scurt.  Emoticon foarte fericit


Vodafone
Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: LIBERTATE

[ Editat ]

In luna iulie 2014, adica anul asta, am plecat din "minunata" retea Vodafone.

 

Expira contractul si voi renunta la serviciile lor.

 

Poate chiar mai devreme, daca ii voi da in judecata, pentru nerespectarea prevederilor contractuale privind suspendarea serviciilor.

 

Dupa zece ani de plata regulata a facturilor, m-am saturat de obraznicia si nesimtirea angajatilor Vodafone.

Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: LIBERTATE

Numai la Cosmote abonament sau Romtelecom să nu te transferi, că e mai rău ca la Vodafone... M-am tamponat eu și cu Vodafone, dar Romtelecom face contracte la distanță cu morții, apoi după 3 luni îi trimite lu' mortu' și un telefon Cosmote cu abonament și chiar dacă nimeni nu a semnat contractul, ci rudele mortului au înghițit minciunile celei ce a adus telefonul și l-au primit pe acesta, începe să factureze și abonamentul de Cosmote. Bătaie de joc față de niște bătrâni amărâți. Contract la distanță făcut cu titularul liniei telefonice despre care se putea observa cu ușurință privind CNP-ul său în baza de date Romtelecom că este născut în 1920! Abuzuri la drumul mare!

Acum dacă am intervenit pentru schimbare de nume și servicii, ce credeți că au făcut? Au transferat serviciile pe numele cuiva care este viu și au lăsat-o moartă, nefăcând și transferul la noile servicii solicitate, mai ieftine. Zeci de telefoane, zeci de mesaje...

Mulți se plâng aici că și Vodafone procedează așa.

Doamnelor și domnilor de la conducerea Vodafone, începând cu acest nou an, dați ordin angajaților să dispară toate practicile abuzive asupra clienților cu contract, încurajate „pe dedesubt” de dvs. până acum!

Să rămână doar Romtelecom cu așa ceva... Iar Nemultumit să se răzgândească între timp să mai plece... Emoticon stânjenit

Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: LIBERTATE

Nu, plec la RCS-RDS. 

 

Am un numar de vreo 2 ani pe care nu l-am folosit niciodata.

 

Am si net la 10 RON, cu trafic nelimitat si merge senzational.

 

De ce sa ramai la Vodafone?Emoticon surprins

Highlighted
Înţelept
Postări: 126
Înregistrat: ‎26-02-2012

Re: LIBERTATE

Salutare si un an mai bun,

 

eu deja am facut acest pas,am urmarit in ultimul timp pe forumuri discutii interminabile despre care retea este mai buna.De la 1 ian.2014 digi[rds&rcs] promoveaza noile lor abonamente care la prima vedere sunt atragatoare care probabil vor avea mai mult succes din aprilie cand vor trece si ei pe frecventa de 900,oricum mai este mult de lucru cu infrastructura.Dar este un inceput,asa a fost si cand a intrat cosmote pe piata deci domnilor de la marketing Vodafone nu ar trebui sa dormiti linistiti, concurenta v-a sufla in ceafa sau aveti voi un as in maneca.Eu mai am rabdare nu voi renunta la ceilanti nici macar la voi mai ales ca din o concurenta adevarata vom castiga cu toti.Convorbiri placute tuturor in orice retea sunteti.

Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: LIBERTATE

[ Editat ]

Sfaturi pentru managementul Vodafone in noul an:

 

-  diminuarea cu 15% a salariilor angajatilor tupeisti care alunga clientii prin suficienta, scarba si aroganta de care dau dovada.

 

- 10% din numarul angajatilor Vodafone sa fie dati afara. Cred ca se calca pe picioare si si-au pierdut motivarea.

 

Un zvon de concediere le-ar oferi noi "provocari".A ajuns Vodafone mai rau decat CEC-ul de vremuri sau Romtelecomul de pe timpul lui Ceausescu, indiferent cum se numea atunci, PTTR etc.

Membru de bază
Postări: 188
Înregistrat: ‎24-01-2012

Re: LIBERTATE

Serviciile de relatii clienti sunt externalizate, Vodafone nu mai are un cuvant de spus cu privire la salariile alora si numarul lor. Totul se raporteaza, probabil, la realizari. Cat timp Vodafone obtine crestere prin intermediul lor, putin ii intereseaza cu ce oameni si cu cat sunt platiti.
Accidentele au loc atunci cand doi oameni incearca sa fie destepti simultan.