Feedback şi sugestii

Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Aţi dorit să scrieţi 
Răspuns
Consultant
Postări: 185
Înregistrat: ‎25-05-2013
0

Re: LIBERTATE

Ce inseamna concurenta:

 

"Compania de telefonie mobilă AT&T, din SUA, vine cu o ofertă greu de refuzat pentru viitori clienţi: primesc până la 450 de dolari, echivalentul a 1.500 de lei, dacă îşi schimbă operatorul de telefonie mobilă, scrie New York Post."

Membru de bază
Postări: 191
Înregistrat: ‎15-03-2012
Membru de bază
Postări: 188
Înregistrat: ‎24-01-2012
0

Re: LIBERTATE

[ Editat ]

Oricum, contractul cu perioada obligatorie de 1 sau 2 ani se contreaza cu cateva legi, cum ar fi codul consumului, care interzice orice vanzare fortata. Si mai sunt si articole de lege cu care indirect se contrazice un asemenea contract. E una din cauzele pentru care justa despagubire(taxa de reziliere), nu rezista daca se ajunge in justitie. Contractele astea pur si simplu n-au tinut pasul cu legile si timpurile. Ideea initiala vine din alte tari care aplica asta de mult timp cu succes, numai ca noi n-avem legislatia lor, mentalitatea lor, preturile lor, salariile lor.

Accidentele au loc atunci cand doi oameni incearca sa fie destepti simultan.
Highlighted
Membru cu acte în regulă
Postări: 325
Înregistrat: ‎09-02-2012

Re: LIBERTATE

Pentru cei ce ați bănuit că se va lua și Vodafone după Cosmote și va oferi abonamente fără contract la aceleași tarife ca la abonamentele cu contract, iată că sunt deja aproapre 2 luni și nimeni n-a mișcat nimic... doar cine știe cum să fie pitulată oferta într-un colțișor al site-ului și eu să nu fi găsit-o... 

Pe cartela de Cosmote mi-a venit o ofertă personalizată: convorbiri nelimitate în rețea prin activarea unei opțiuni la prețul de 2 euro/lună!